Kako izgleda doček Nove godine u vili Jelena?

Kako izgleda doček Nove godine u vili Jelena?

Vila Jelena je restoran za proslave koji se nalazi na Dedinju, u ulici Generala Šturma 1A. Ovo je kraljevski kvart Beograda, jedan od najlepših naselja Evrope, koji će vas oduševiti ukoliko volite šume, parkove, uređene bašte, ali i rezidencijalna zdanja i vile.

Osnovni moto vile Jelena je "Uživajte u svakom trenutku". A kako i da bude drugačije, kada se ona nalazi u svojevrsnom muzeju srpske arhitekture kroz vekove.I sama je opremljena sa ciljem da provedete prijatne trenutke u okruženju apsolutnog luksuza i privatnosti.

Kao što je pomenuto, ovde se organizuju različite proslave, a među njima i specijalan doček Nove godine u Beogradu .

Prostran i elegantan restoran glamurozno je opremljen, a ovde možete organizovati proslave od 60 do 300 gostiju, odnosno i do 600 zvanica kada je reč o koktel zabavama.

Do sada su ovde organizovani događaji, kao što su: konferencije za štampu, prezentacije, modne revije, izložbe, promocije, dodele novogodišnjih paketića, dečiji rođendani, privatne žurke, tematske večeri i druge svečanosti.

Naravno, poseban akcenat je na venčanjima. Restoran Jelena u ovom slučaju nudi preporuku muzičkog programa, iznajmljivanje limuzina i oldtajmera, kao i specijalnih i svetlosnih efekata. Mogu da vam daju preporuku poslastičarnica ,savet za izradu pozivnica, dekoracija i još mnogo toga, pa čak i organizovanje fakultativnih obilazaka grada za one goste koji dolaze iz inostranstva.

Kada je reč specijalitetima iz kuhinje, oni su pripremljeni pod nadzorom vrhunskih umetnika kulinarstva. Gosti mogu da odaberu internacionalnu kuhinju, ali i neki od izvanrednih specijaliteta srpske tradicionalne kuhinje.

Naravno, posebnu pažnju privlači proslava novogodišnjih praznika, odnosno organizovani docek Nove godine . Na ovom mestu se organizuju oba dočeka, jer za proslavu bar kod nas uvek ima povoda!

Vila Jelena - doček Nove godine

Kada je u pitanju doček Nove godine vila Jelena je imala veoma lepu ponudu. Ovde je za dobar provod bio zadužen Paparazzo bend . U pitanju je jedan od najtraženijih beogradskih bendova za privatne proslave. Njihovi nastupi obeležili su brojna venčanja, svadbe i druge privatne proslave. Prepoznatljivi su po tome što su uvek nasmejani i dobro raspoloženi. Njihov široki repertoar pesama, od zabavnih do narodnih, doprineo je celokupnom utisku i učinio da ovaj doček bude zapamćen po nezaboravnom provodu.

Kada je reč o piću, ono je bilo all inclusive. Svi posetioci mogli su da uživaju u bogatoj večeri.

Cena ovakvog dočeka bika je, po odobi, 70€, 80€ i 90€ za sedenje. Razlika je zavisila od pozicije stola, a restoran je bio podeljen u tri zone, koje su označene kao bronzana, srebrna, i zlatna.

Osim internacionalne Nove godine, u vili Jelena organizovan je doček Srpske, odnosno Pravoslavne nove godine. Evo šta je bilo u ponudi!

Vila Jelena – doček Srpske nove godine

Poštovaoci tradicije, ali i dobrog provoda, odlučili su da i 13. januara uživaju u najluđoj noći. Kada je u pitanju vila Jelena Srpska nova godina je dočekana uz Mariju Mikić.

I ovaj put u ponudi je bila neograničenu konzumacija određenih domaćih i stranih pića, kao i gala večera.

Cena je, kao i 31. decembra, zavisila od zone, pa je zlatna zona koštala 60€, srebrna zona 50€, a bronzana zona 40€.

Očekujemo podjednako dobar provod i za doček 2021. godine i to oba puta!

A.K.