Najbolji rafting Tarom

Najbolji rafting Tarom

Kristalno čista voda, netaknuta priroda, oaza mira i lepote je ono što vas očekuje uz najbolji rafting Tarom. Spoj prirode i adrenalina je upravo ono što će probuditi u vama najlepše emocije. Da li ste spremni da se upoznate sa rekom Tarom na potpuno drugačiji način?


najbolji rafting na tari


RAFTING TARA 


Da li ste znali da je Rafting Tara odlična prilika da pobedite strah od brze vode ukoliko ga imate, uživate u aktivnom odmoru, upoznate nove ljude i spojite se sa prirodom? Reka Tara je duga 146 km i nalazi se na međunarodnoj skali kategorizacije reka i spada u sam vrh najatraktivnijih reka zajedno sa rekom Zambezi u Africi i rekom Kolorado u Americi.

Voda je kristalno čista i biserno plave boje, ali ono što je najinteresantnije, jeste da ovu vodu možete piti jer je pitka celim tokom reke. Dubina kanjona reke Tare je 1333m i čini ga najdubljim u Evropi. Sam kraj toka reke Tare i njenog kanjona prestavlja najatraktivniji deo za rafting uz zanimljive prepreke.

Najidealniji period u godini za rafting jeste od maja do oktobra i tada je vodostaj reke najpovoljniji, a temperatura vode u najtoplijim mesecima jeste od 7 do 15 stepeni.

 

najbolji rafting na tari


TARA RAFTING 

Tara Rafting je iz godine u godinu sve popularniji i atraktivniji. Rafting na Tari je sve posećenija destinacija za aktivni odmor, ali je svakako i nezaobilazna destinacija pravim hedonistima i ljubiteljima netaknute prirode. Sve više se budi svest kod ljudi da je rafting odlična prilika za odmor, adrenalin i aktivne trenutke u kojima ćete zaista uživati.

 

ŠTA JE RAFTING?

Rafting je spuštanje gumenim velikim čamcima kroz brze planinske reke. Rafting na reci Tari je bez ikakve sumnje najatraktivniji rafting u Evropi, a zbog različitog nivoa reke u toku godine može biti prilagođen svim starosnim grupama. Zbog različitog nivoa reke prilagođen je svim starosnim grupama. Ono što je važno, jeste da je broj godina ograničen na minimum 8 godina. Za rafting nije potrebno iskustvo, a neki kažu kada jednom probate rafting, uvek ćete se sa zadovoljstvom vraćati.

Sa vama u čamcu će biti jedan profesionalan skiper koji poseduje internacionalni sertifikat i praktično je odrastao na Tari, tako da poznaje svaki deo reke i budite sigurni da ćete biti potpuno bezbedni. Imaćete svu potrebnu prateću opremu uključujući odelo koje zadržava temperaturu tela, prsluk i vodootporne torbe koje će sačuvati vašu opremu.


KOLIKO TRAJE RAFTING TAROM?

Vreme trajanja raftinga Tarom najčešće zavisi od vremenski uslova, tačnije od visine vodostaja. Kako saznajemo, nivo vode je najveći u maju i tada trfting obično traje oko 60 minuta, dok je vodostaj reke u septembru niži i rasting može trajati oko 4 sata.

 

najbolji rafting na tari


RAFTING TAROM KAMPOVI 


Rafting Tarom kampovi imaju posebnu draž. Pored bega u prirodu i trenutaka ispunjenih adrenalinom, kampovi će vas potpuno oduševiti. Autentičan i priajtan ambijent kampova osmišljen je na poseban način kako bi vas potpuno opustio nakon uzbudljivog dana. Ukoliko želite pravu prirodnu lepotu, prijatan ambijent i očaravajuće iskustvo, preporučujemo vam kamp Rajska Rijeka.

Istraživajući sve opcije i kampove, izdvojili smo kamp Rajska Rijeka zbog celokupne ponude i pristupačnih cena. I ne samo to, ovo je kamp koji je svojim ambijentom učinio da se ovde oseti posebna čar i toplina koja vam je potrebna za savršen odmor. U ponudi su sobe različitih kategorija sa fantastičnim restoranom koji priprema prave gastronomske specijalitete sa puno ljubavi.

 

najbolji rafting na tari


Posebna je lokacija kampa, nalazi se na Drini, odnosno na mestu gde nastaje Drina od reke Tare i Pive, i zbog toga se čini zaista specijalnom lokacijom.

Rajska rijeka se nalazi na savršenoj lokaciji za rafting, kamp poseduje svoju plažu koja je u letnjim mesecima prepuna. Ovo je savršeno mesto za uživanje tokom najvrelijih letnjih dana i uživanje u prirodi sa vašim najdražima. 

Rajska rijeka priuštiće vam rafting Tarom na potpuno drugačiji način uz najbolje skipere koji su sertifikovani i odlično poznaju svaki predeo i uvalu tako da vam pored njih ništa neće promaći od stvari koje su važne da vidite.

Ukoliko ste poželeli da saznate sve o fantastičnom kampu Rajska Rijeka, možete ih kontaktirati pozivom na broj +387 66 930 940 kako biste se informisali u smeštaju i trenutnim pogodnostima koje nude. Ono što je sigurno, Rajska rijeka će vam pružiti pravi mali raj u netaknutoj prirodi koja će vas preporoditi.

T.Ž.