Gde kupiti jednokratne zastitne maske

Gde kupiti jednokratne zastitne maske

Od petka 17. jula na snazi su nove mere u borbi protiv širenja korona virusa, te je sad obavezno nošenje zaštitnih maski u zatvorenom i na otvorenom (ukoliko nije moguce odrzati distancu od 1,5 m) u celoj Srbiji. Ako se pitate gde kupiti jednokratne zastitne maske odgovor ćete pronaći u nastavku teksta.


jednokratne zastitne maske za lice prodaja

 

JEDNOKRATNE ZASTITNE MASKE ZA LICE PRODAJA

 

Na internetu je veoma velika potražnja za prodaju jednokratne zastitne maske za lice, nakon što je Krizni štab uveo nove mere protiv širenja virusa COVID 19. Zastitne maske su vam neophodne ukoliko hoćete da posetite tržni centar, prodavnicu, apoteku, kafić ili neki drugi zatvoren prostor, odnosno maske su obavezne ukoliko čekate u redu ispred nekog objekta. 

Jednokratne zaštitne maske veoma su prilagodljive fizionomiji lica, sa elastičnim uzicama su veoma pogodne ukoliko ih često spuštate na vrat i vraćate na lice. Imaju tri sloja, od kojih je srednji filter sloj odnosno zaštitni sloj celom površinom maske. Gornji deo maske ima pljosnatu žicu koja je obložena hirurškim materijalom koju prilagođavate vašem licu.

Minimalna količina za porudžbinu je jedna kutija odnosno jedno pakovanje maski u kojoj se nalazi 50 jednokratnih maski.


zastitne maske prodajA

Detaljnu specifikaciju maski kao i dodatne informacije u vezi prodaje i dostave možete pročitati na stranici jednokratne zastitne maske ili klikom ovde.

Ovaj model hirurških maski za lice je za odrasle. Proizvođač je predvideo rok trajanja od dve godine za ovaj model zastitnih maski.

Maske možete poručiti na dva načina:

  1. Pozivom na 062 111 22 33 (SMS, Poziv), ili
  2. Putem e-mail adrese info@kudaveceras.rs

Isporuka na teritoriji Beograda se vrši u roku od 24h, a isporuka se plaća po ceni kurirske službe koja vrši dostavu. Za porudžbine preko 10 kutija, što je 500 maski cena dostave na teritoriji Beograda je uračunata u cenu.

Zaštitite sebe, porodicu, radnike i prijatelje od koronavirusa odnosno COVID 19.

zastitne maske za lice