Kako odabrati salu za proslave?

Kako odabrati salu za proslave?

Očekuje vas važan dan - rođendan, krštenje, venčanje, proslava mature, diplome, godišnjice i tao dalje, a ono što vam zadaje glavobolje je izbor sala za proslave. Međutim, bar u Beogradu to ne bi trebalo da vas muči. Jedino ukoliko vam smeta širok izbor.

Međutim, ni to nije problem ako odgovorite sebi na nekoliko pitanja. To su, pre svega, koliko ćete zvanica imati, da li želite proslavu na otvorenom ili zatvorenom, da li želite klasičan restoran ili ne, da li imate ideju o enterijeru i slično. 

Izbor sale zavisi i od tipa događaja. To znači da, ako pravite svadbu, morate da vodite računa i da imate dovoljno mesta za muzičare, binu za ples, mesto gde će sedeti mladenci, gde će biti prostor za poklone. Ukoliko pravite maturu, morate voditi računa gde će biti najudobije za profesore, kao i sa kog mesta možete da im se obratite, kao i oni vama. Takođe tip događaja nameće i način na koji ćete rasporediti stolove, kakvu ćete hranu odabrati i slično.

Presudnu ulogu u odabiru lokacije često ima i cena. Međutim, trebalo bi da dobro odmerite šta vam koji objekat pruža za određenu cenu. Možete se iznenaditi i pozitivni i negativno, pa se samim tim dobro raspitajte. 

Naravno, o muzici itekako vodite računa, ukoliko vaš događaj to podrazumeva. Kada je doček Nove godine restoran veoma pažljivo bira svoj bend, pa ukoliko se dvoumite, konsultujte se sa njima. I obavezno proverite akustiku mesta!

Da bismo vam malo olakšali, imamo tri predloga prostora za dešavanja, koja mogu biti i manja i veća.

Gastropub Magaza

Magaza je već uveliko poznata kao restoran koji rado biraju hedonisti za svoj doručak, ručak ili večeru. Međutim, ona može da se transformiše u mesto vaše lične zabave. Njen kapacitet je čak 300 osoba. Nalazi se na obali Save, što joj za proslave daje posebnu draž. Takođe, pozicionirana je u popularnoj Beton hali. Ovde možete da birate meni, tradicionalan ili moderan, u zavisnosti od vaših želja, karaktera događaja i tako dalje. Posebno iskustvo Magaza ima u organizaciji korporativnih proslava, pa uvek možete dobiti i punu podršku u planiranju i realizaciji događaja.

Klub Baraka

Baraka je mesto odličnog provoda i dobre klope. Ovde možete provesti opušteno veče, ali i organizovati fenomenalnu žurku. Njen kapacitet je 250 osoba i takođe se nalazi u blizini reke. Meni je kreativno osmišljen, a čine ga internacionalna jela. Naravno, možete d abirate meni po svom ukusu, a postoji nekoliko varijanti. Postoje i tri ponude, Basic, Standard i Premium, a u svakoj od njih različiti paket pića. Psebno će vas oduševiti poznati i renomirani barmeni. 

Gardoš by Azzaro

Gardoš by Azzaro je mesto za ljubitelje Dunava i romantike. Nalazi se u Zemunu, a kapaciteta je 220 osoba. Protkan azurnim bojama i sa visokim prozorima, omogućiće neverovatano prijatan osećaj svoh zvanica koje ovde budu boravile. Gardoš by Azzaro je emsto za eksluzivne svadbe ili druge događaje, o kojima će se pričati. Kuhinja je veoma kvaltetna, odnosno sama jela, a u ponudi je nekoliko menija. Tačnije, možete d aodaberete četiri ekskluzivna menija, koja su pažljivo pripremana. Ono o čemu se posebno vodi pažnja jeste da se ukombinuju hrana i piće za poptun doživljaj.

Da biste odabrali salu za proslavu, onu pravu, koja vam zaista odgovara, ne žurite. Dajte sebi dovoljno vremena, jer su prostor i muzika dve najvažnije stavke. Najvažnije je da i vama i gostima bude udobno i prijatno, da ima dovoljno prostora i da na kraju večeri svi budu zadovoljni.

Foto: Gardoš by Azzaro