Kartel - doček Nove godine na splavu koji je sinonim za noćni provod

Kartel - doček Nove godine na splavu koji je sinonim za noćni provod

Ušće Save u Dunav nalazi se na lokaciji između Velikog ratnog ostrva, Novog Beograda, i podnožja Beogradske tvrđave, odnosno Kule Nebojša. Obeleženo je vidljivom linijom razgraničenja dve reke. Sava koja je bistrija, ima svetliju zelenu ili plavu boju, dok je Dunav smeđe boje.

Ušće je i deo naselja Novi Beograd, čiji zauzima severoistočni deo. Ovaj deo grada je nenaseljen i prekriven zelenim površinama, a u njemu se često održavaju popularne manifestacije - koncerti, festivali, auto-trke, kao što se trenutno održava popularni Beer fest.

Prostor Ušća preseca Ulica Ušće, koja se prostire od Bulevara Mihajla Pupina i kružnom putanjom vodi do Brankovog mosta

Uređenje ovog dela grada započelo je posleratnom izgradnjom Novog Beograda.

Prepoznatljive lokacije ovde su Palata Srbija, Muzej savremene umetnosti, Tržni centar Ušće, a na Savskom keju smešteni su mnogobrojni ugostiteljski objekti na vodi. Među njima i splav Kartel.

Splav Kartel

Splav Kartel je poznat kao mesto najboljeg provoda, koje svi naprosto obožavaju. Pravi je sinonim za elitni noćni provod. Ovde vas očekuje fantastična letnja zabava i najlepše čari noćnog provoda na fenomenalnoj lokaciji. Uživa se uz nezaboravnu atmosferu, koja se dugo pamti i prepričava.

Splav je smešten na Ušću i može da primi do 400 osoba. Očekuju vas fantastična gostovanja, uz domaće, ali i strane hitove koji su dostojni svetske scene. Organizuje se i Nova godina.

Ovde se dolazi i da budete viđeni, jer je reputacija splava značajna.

Neki od izvođača koji nastupaju ovog avgusta su Amar Gile, Milena Ćeranić, Žile Hram, Milena Sandić.

Splav Kartel Nova godina

Kada je u pitanju splav Kartel Nova godina se organizuje po cenama od 25 do 260 evra. Može se odabrati separe, visoko sedenje, barski sto. U cenu ulaznice uračunata je neograničena konzumacija domaćih i stranih pića.

Za muziku su zaduženi bendovi, koji sviraju narodnu i zabavnu muziku. U pauzama dva di džeja puštaju hitove domaće i strane RnB scene.

Foto: Facebook / SplavKartelBeograd

A.K.