Kaya i Dejan Matić za doček Wagner-u i Imperium Hall-u

Kaya i Dejan Matić za doček Wagner-u i Imperium Hall-u

Restoran Wagner i svečana sala Imperium Hall nalaze se na atraktivnoj lokaciji na Adi Huji, sa jedinstvenim pogledom na Dunav. Ovo je mesto prave pozitivne energije!

U sklopu kompleksa se pored sale za proslave nalazi parking, apartmani, dve savremeno opremljene kuhinje i prelepa terasa.

Imperium Hall odiše posebnom čarolijom upravo zbog elegantno uređenog enterijera i zidova u staklu koji pored pogleda koji ostavlja bez daha, obezbeđuju obilje prirodne svetlosti, što sale čini još lepšim.

Za sve goste obezbedili su  dobru pokrivenost Wi-Fi mrežom tako da ćete bez problema moći da podelite svoje najbolje trenutke sa svojim najdražima u bilo kojoj prilici, pa i kada je Nova godina!

Restoran Wagner i Imperium Hall doček Nove godine

Ne propustite priliku da uživate u luksuznom ambijent, vrhunskoj usluzi i velikim muzičkim zvezdama kao što su Dejan Matić i Kaya Ostojić!

Uživaćete u vrhunskoj muzici, pažljivo kreiranom meniju i all inclusive ponudi pića za sve goste.

Cena karte je 90€, 100€ i 110€ sa hranom i pićem.

Za sve detalje pogledajte Restoran Wagner i Imperium Hall doček Nove godine

Pogledajte i gde nastupaju zvezde za doček Nove 2023. godine, kao i gde nastupaju zvezde za reprizu dočeka 2023. godine.

Kaya i Dejan Matić Nova godina

Pevačica Katarina Kaja Ostojić privlači pažnju medija svojim ljubavnim životom, pa je tako pisano i da se udaje početvrti put i to za hrvatskog fudbalera Matea Pavlovića. Živela je u Francuskoj, a ušla je i u posao sa nekretninama, gde se vrte vrtoglave pare! Tako je ovaj par na stan u Amjenu u Francuskoj potrošio 1.250.000 evra, a kupili su i kuću na Kosmaju od 350.000 evra! Međutim, posle je došlo do raskida, ša će pevačica da se vrati pevačkoj karijeri. 

Dejan Matić može da se pohvali novim duetom i to sa Milicom Todorović! U numeru "Ne dam da nemam te" ovaj besprekoran tandem uložio je mnogo ljubavi, a to su slušaoci odmah prepoznali te YouTube platformu i društvene mreže preplavili brojnim komplimentima. Poverenje su poklonili Marku Đuraševiću Mahoniju kada je reč o muzici i aranžmanu, a za tekst je bio zadužen Rastko Savić.

A.K.