Sjajni Aco Pejović za doček 2023. na Beogradskom sajmu!

Sjajni Aco Pejović za doček 2023. na Beogradskom sajmu!

Beogradski sajam ima tradiciju dužu od osam decenija. Duh modernog vremena i opredeljenje da uvek bude u žiži privrednih dešavanja, učinili su ovaj sajam najvećom i najuspešnijom sajamskom institucijom u Srbiji i jugoistočnoj Evropi.

Smešten je na adresi Bulevar vojvode Mišića 14.

Ovde se organizuju sajmovi sa različitom tematikom, a među njima je najznačajniji sajam knjiga, koji se ove godine održao nakon dve godine pauze, pod sloganom "Povratak napisanih".

Ovde će se održati sjajna Nova godina, zahvaljujući Aci Pejoviću!

Beogradski sajam Nova godina

Aco Pejović će pevati na Beogradskom sajmu u hali 5, u kojoj će biti smešten "Grand Palace Hall". Posetioci će uživati u luksuzu, a čitav prostor biće dekorisan po ugledu na najveće svetske event centre.

Broj mesta za događaj pod nazivom "Ponoć je sa Pejovićem" je ograničen.

Cene karata kreću se od 80€ do 220€, u zavisnosti od pozicije sedenja u restoranu. Grand Palace Hall ce za doček biti podeljen na dve zone, wine zone i champagne zone. Svi gosti imaju kompletnu večeru na bazi švedskog stola. U wine zoni u cenu karte pored večere su uključena sva bezalkoholna pića osim energetskih napitaka kao i flaša vina po vašem izboru od naših sponzora.

Champagne zona je podeljena na Moet zonu, Imperial Ice Moet zonu kao i Dom Perignon zonu. U sve tri zone ju uključena u cenu kompletna večera i sva bezalkoholna pića osim energetskih, a dodatno čaša šampanjca u ponoć u zavisnosti u kojoj zoni se nalazite, Moet, Moet Imperial Ice i Dom Perignon.

Detalje pogledajte na Beogradski sajam doček Nove godine

Za sve informacije i rezervacije pozovite ili pišite na 062 262 212 i 062 111 22 33.

Aco Pejović  Nova godina

Povodom Nove godine, Aco Pejović je jednom prilikom izjavio:

- Ja se opustim svake godine, svaki nastup mi je isti, Nova godina kao Nova godina, to je samo okretanje novih datuma. Tradicija je da se slavi i proslavlja.

Pogledajte i gde nastupaju zvezde za doček Nove 2023. godine, kao i gde nastupaju zvezde za reprizu dočeka 2023. godine.

A.K.