Sladja i Seka za nezaboravan docek u hotelu Metropol!

Sladja i Seka za nezaboravan docek u hotelu Metropol!

Hotel Metropol Metropol Palace, luksuzni je hotel, koji se nalazi na adresi Bulevar kralja Aleksandra 69. Osnovan je davne 1957. godine. 

Ponuda danas obuhvata elegantno uređen smeštaj sa besplatnim WiFi internetom, restoran na krovu i bar u foajeu. Renoviran je 2012. godine i sadrži spa zonu sa bazenom dužine 25 metara. Uključuje saunu, hidromasažnu kadu, parno kupatilo, teretanu, salu za vežbanje i prostor za opuštanje.

Kapacitet Metropola je raznovrsan i zavisi od sale u se organizuje događaj kao što je Nova godina. Sale su sa kapacitetom od 100, 200, 250, 320, 400 ili čak za 870 osoba.

U ovom spektakularnom hotelu nastupiće Slađa Allegro i Seka Aleksić

Hotel Metropol Nova godina

Cena karata za ovakav provod kreću se između 120€ i 180€, u zavisnosti od pozicije stola u sali. U cenu karte uključeno je elegantno i svečano mesto za sedenje, kao i kompletna večera na bazi švedskog stola.

Postoje i barski stolovi za koje je cena 60€ i 70€ po osobi i uključuje kompletnu večeru, uz napomenu da uz barske stolove ne idu stolice.

Više detalja potražite na Hotel Metropol doček Nove godine

Za sve informacije i rezervacije pozovite ili pišite na 062 262 212 i 062 111 22 33.

Slađa i Seka Nova godina

Fantastičan glas, odlična energija, "tone" hitova - Slađa Allegro je majstor dobre zabave! Mnogi za nju kažu da je "ženski Džej".

- Ako zaista tako misle o meni, ja sam zahvalna. Volim balade i iskreno više se pronalazim u njima, jer u njima se najvise može pokazati emocija. A ja samo tako funkcionišem kroz život – rekla je pevačica prilikom predstavljanja nove balade.

Naime, nedavno nas je počastila i sa dve nove pesme - "Moj bivši" i "Nervni slom", a druga pesma je nastala u saradnji sa novim muzičkim timom. 

Seka Aleksić i Slađa su prijateljice, pa ne sumnjamo da će ovaj duo napraviti pravi dar-mar. Vlasnica mnogobrojnih hitova, ali i TV lice, trenutno je u centru pažnje zbog mini sukoba sa Boškom Obradovićem iz pokreta Dveri na temu vantelesne oplodnje. 

Pogledajte i gde nastupaju zvezde za doček Nove 2023. godine, kao i gde nastupaju zvezde za reprizu dočeka 2023. godine.

A.K.