Klub Satelit – First minute akcija za leto na Zlatiboru

Klub Satelit – First minute akcija za leto na Zlatiboru

Pred vama je Klub Satelit – First minute akcija za leto na Zlatiboru – fantastična prilika koja se ne propušta!

Ukoliko želite da pobegnete od letnjih vrućina onda je Zlatibor idealno mesto za vas. Ova izuzetna planina se smatra nosiocem srpskog turizma jer obiluje sadržajima koji su prilagođeni svakom godišnjem dobu i svakom uzrastu.

Slobodno vreme nema cenu, zato kada planirate odmor donesite pravu odluku. Najbolji izbor je uvek komfor i vrhunska usluga. Užitak u posebnosti svakog dana je neizbežna u bajkovitom planinskom zamku Satelit gde se uvek osećate ništa manje nego kao da ste kod kuće. 

 

 

Klub Satelit Zlatibor sa svojom bogatom i raznovrsnom ponudom se opravdano smatra najlepšim dvorcem Zlatibora. Ušuškan među borove, ovaj dvorac nesumnjivo mami eksterijerom, a prava čarolija nastaje tek kada zakoračite unutra. Kombinacija kamena i drveta mu daje etno notu, koju upotpunjuje neverovatno gostoprimstvo i vrhunski luksuz.

  

 

Očekujte nezaboravno letovanje ispunjeno udobnošću, raskoši i neograničenim uživanjem. Predstavljamo vam izvanrednu promotivnu ponudu koja je kreirana tako da vam pruži najbolje iskustvo tokom vašeg boravka kod njih.

First minute akcija za leto na Zlatiboru u Klubu Satelit važi za rezervacije i upate izvršene do 20. juna. Ova izuzetna akcija vam daje priliku da produžite svoj odmor i istražujete sve čari Zlatibora jer kada rezervišete boravak koji uključuje četiri noćenja, petu noć dobijate na poklon gratis.  

 

 

Ali, to nije sve! Svi znamo da svaki roditelj želi svojoj deci da obezbedi ugodan smeštaj, kvalitetnu hranu i zdravu atmosferu. Zato u zamku Satelt nastoje da i vašoj deci pruže mnogo trenutaka sreće, a vama dragi gosti kvalitetan i ugodan odmor!

Želeći da vaša porodica uživa u svakom trenutku, odlučili su da detetu do 10 godina omoguće besplatan smeštaj u sobi sa vama. Dodatno, dvoje dece do 15 godina takođe boravi besplatno u komfornim apartmanima, uživajući u prostoru i udobnosti koju zaslužuju. Uz besplatan smeštaj, najmlađi gosti dobijaju istu uslugu kao i odrasli

 

 

Usluga je na bazi polupansiona i omogućiće vam da iskusite jedinstven i neodoljiv spoj tradicije i savršenog ukusa u svakom jelu.

U hotelu Satelit čvrsto veruju da uživanje u hrani treba da bude poseban doživljaj. Zato pažnju posvećuju svakom detalju, od kvaliteta, svežih namirnica, posebnih začina, preko tradicionalnih lokalnih recepata do vrhunskog ukusa i izgleda raznovrsnih specijaliteta!

Njihovi specijaliteti će već pri prvom zalogaju osvojiti vaša srca. Svakom zalogaju se prepustite sa užitkom. Ne odolevajte bogatim ukusima, koje ćete sigurno dugo pamtiti, a koji se poslužuju u nedavno kompletno obnovljenom i renoviranom hotelskom restoranu. 

 

 

Opustite se u Klubu Satelit i spojite svež planinski vazduh sa efektima slane vode baš kao da ste na moru, a to je moguće zahvaljujući jedinstvenom spa centru, koji se nalazi u okviru hotela. Korišćenje spa centra (bazen, sauna, đakuzi, aroma tuš) besplatno je za goste zamka i dostupno od 9-23h (za decu do 20h) svakog dana. 

  

 

Mišićna napetost, ukočenost, stres, kao i mnoga druga stanja tela se mogu najbolje osloboditi tereta i tenzije uz pomoć masaže. I zato se u ponudi ovog spa centra nalaze i različite vrste masaža, kao sto su: relaks, sportska, anticelulit i opuštajuća masaža stopala. Pprepustite se magičnim rukama i umeću profesionalnog fizioterapeuta. Svi gosti hotela Satelit imaju 20% popusta na sve masaže

  

 

Smeštajni kapacitet Satelita čini 10 soba i 14 apartmana različitih stilova i toplih boja. Luksuzno opremljeni, poseduju sve što je potrebno za potpuni komfor i apsolutno uživanje: LCD televizore, DVD plejere, room service, mini bar, sef, telefon, wifi najnovije generacije i druge pogodnosti. 

 

 

Klub Satelit je pet friendly hotel u kome su kućni ljubimci veoma dragi i posebni gosti, čiji je borovak dozvoljen u određenim smeštajnim jedinicama. Slobodno ih povedite sa sobom, uz obaveznu prethodnu najavu hotelu. 

 

 

Pozovite +381 63 333 443 ili pišite na office@satelit.rs i rezervišite svoj smeštaj već danas!