Koliko Breskvica ima godina

Koliko Breskvica ima godina

Mlada i harizmatična pevačica novije generacije, poznatija kao Breskvica jedna je od najpopularnijih mladih zvezda na muzičkoj sceni, a koliko Breskvica ima godina? Ukoliko ne znate, sigurni smo da ćete i vi biti iznenađeni kao i mi.

 

koilko breskvica ima godina

 

Breskvica je rođena 2002. godine, iako tako mlada popela se na sam vrh muzičke scene i postala jedna od najtraženijih pevačica naše današnjice. Javnost je saznala za nju kada se pojavila sa svojim dečkom poznatijim kao Voyage sa kojim ima nekoliko snimljenih pesama koje broje po nekoliko miliona pregleda. Koliko Voyage ima godina, možete saznati klikom na link ovde.

Bezimena, Vrati me, C’est La vie, Dam, Buti su su samo neke od pesama koje su postale izuzetno popularne odmah nakon objavljivanja. Breskvica i Voyage snimili su i duete sa Vukom Mob i Tanjom Savić koje takođe broje preko 20 miliona pregleda.

Breskvica je sa svojim dečkom nastupala na najpopularnijim splavovima i u klubovima širom Srbije ali i van granica nje,i njihovi nastupi bili su veoma posećeni.

Kako stvari stoje, njena popularnost raste iz dana u dan, i sigurni smo da joj predstoji blistava karijera.