Kurs za frizera cena

Kurs za frizera cena

Kako se kreće kurs za frizera cena, jedno je od najčeščih i najvažijih pitanja koje se razmatra prilikom donošenja odluke o izboru i upisu kursa.

Frizerska industrija se neprekidno razvija i napreduje. Sa porastom interesovanja za negu kose i novim trendovima u oblikovanju kose, sve više ljudi se odlučuje da postane frizer. Kurs za frizera je najčešće prvi korak ka ostvarenju tog cilja. U skladu sa ovim trendom, danas se na tržištu nudi veliki broj kurseva. Jasno je i da kurs za frizera cena varira u zavisnosti od više faktora.

 

 

Cena kursa za frizera može da se razlikuje u zavisnosti od institucije koja ga nudi, lokacije, vrste kursa, trajanja i nivoa obuke. Takođe, cena može varirati i u zavisnosti od toga da li su u cenu kursa uključeni materijali, kozmetika, oprema, kao i pristup različitim alatima za obuku.

Međutim, važno je imati na umu da je ulaganje u kvalitetnu obuku vrlo važno za postizanje uspeha u frizerskom svetu. Iako na prvi pogled može izgledati da je cena kursa za frizera visoka, ova investicija će vam se u budućnosti višestruko isplatiti.

Dragocena iskustva i znanja koja steknete na kursu, pomoći će vam da postanete uspešni, napravite sjajnu karijeru i, samim tim, ostvarite i značajne materijalne benefite.

 

KURS ZA FRIZERA PANJKOVIĆ CENA

 

 

Kurs za frizera Panjković cena je jedna od najtraženijih fraza na pretraživačima. Ovaj podatak nimalo nije iznenađujuć, s obzirom na to da je Akademija Panjković najuglednija, najpoznatija i najtraženija obrazovna institucija za edukaciju frizera u Srbiji.

Kada je akademija Panjković u pitanju, kurs za frizera cena je sledeća:

  • kurs za ženskog frizera, 345 eur mesečno (trajanje 6 meseci, nastava se odvija 5 dana nedeljno, uobičajno u trajanju 3-4 sata u danu )
  • kurs za muškog frizera, 290 eur mesečno (trajanje 5 meseci, 5 dana nedeljno)
  • kurs za nadogradnju kose, 350 eur (cena kompletnog kursa u trajanju od 2 meseca, 2 puta nedeljno)
  • individualni kurs za frizera (samo vi i Miki Panjković, za tačnu cenu kontaktirajte Panjković akademiju)
  • kurs za šminkera, 550 evra (cena kompletnog kursa, što podrazumeva: kompletnu obuku, paket profesionalne šminke za svakog učenika, kao i izdavanje sertifikata. Kurs traje 2 meseca, a nastava se odvija 2 puta nedeljno)

 

  

Kurs za frizera na Panković akademiji se sastoji od teorijskog i praktičnog dela. Teorijski deo obuhvata lekcije o anatomiji kose, bojenju kose, stilovima i trendovima u oblikovanju kose, kao i o bezbednosti na radu.

Praktični deo nastave obuhvata trening u tehnikama šišanja, bojenju kose, stilizovanju kose i drugim veštinama potrebnim za rad u frizerskoj industriji. Stručna obuka se odvija u frizerskom salonu Panjković, tako da se radi na pravim modelima i klijentima, što je od neprocenjivog značaja za sticanje iskustva i samopouzdanja studenata.

 

 

Pored nastavnim programom predviđene stručne prakse, polaznici kursa imaju mogućnost obavljanja dodatne dobrovoljne prakse u profesionalnom salonu Panjković. Takođe, moguće je uporedo pohađati nekoliko ili sve kurseve u istom vremenskom intervalu.

Po završetku obuke, studenti koji uspešno polože sve testove znanja i završni ispit, dobijaju sertifikat, koji je priznat kako u zemlji, tako i u inostranstvu. I ne samo to. Svi studenti koji završe kurs dobijaju preporuku za buduće poslodavce. Najuspešniji i najtalentovaniji polaznici kursa imaju i ekskluzivnu priliku da se zaposle i rade u salonu Panjković.

 

Ne dozvolite da vam nedostatak znanja stoji na putu ka uspehu i ostvarenju ciljeva. Na raspolaganju vam je jednostavna i brza prijava putem broja telefona +381 63 60 80 93.

  

Verujte nam, ulaganje u sebe se uvek isplati!