Kurs za frizera u Beogradu

Kurs za frizera u Beogradu

Ostvarite svoje snove i upišite kurs za frizera u Beogradu koji vam može otvoriti mnoga vrata. Ako volite ovaj posao i želite konstantno da se usavršavate, ovo je prilika da ostvarite svoje ciljeve koji vam garantuju uspeh.

Upoznajte akademiju Panjković koji nudi najbolji kurs za frizera u Beogradu uz kompletan program praktične i teorijske nastave u trajanju od 5 ili 6 meseci, u zavisnosti od odabira kursa. Akademija Panjković nudi kurs za muškog frizera i kurs za ženskog frizera gde ćete imati priliku da se upoznate sa najboljom kozmetikom i materijalom na tržištu.

 

KURS ZA FRIZERA

Kurs za frizera akademije Panjković može vam garantovati uspeh ukoliko ste kreativni i želite da budete više od običnog frizera. Akademija Panjković postoji već dugi niz godina i definitivno je broj 1. akademija u Srbiji, zahvaljujući predanosti i velikom uspehu Mikija Panjkovića.

Usavršavajući svoje znanje u najprestižnijim školama u Americi, savladao je sve tehnike vrhunskog frizera i svoje znanje preneo kod nas. Želeći da pokaže svima svoje znanje, nastala je akademija Panjković koja iza sebe ima veliki broj polaznika koji su danas uspešni frizeri.

Kurs za frizera osmišljen je tako da na jednostavan način saznate sve tajne frizera i primenite ih na svojim modelima. Ono što izdvaja Panjković kurs za frizera jeste mogućnost učešća na raznim eventovima, kao i preporuka za buduće zaposlenje. Akademija Panjković je svetski priznata akademija sa čijom diplomom se možete zaposliti bilo gde u svetu.

Ako želite veliku karijeru koja nema granica, kurs za frizera akademije Panjković je pravi odabir za vas. Prepustite se pravim profesionalcima i krenite putem sigurnog uspeha.

Za one koji žele maksimalnu posvećenost profesionalca Mikija, u ponudi je i individualni kurs za frizera gde ćete biti sami sa Mikijem uz fleksibilan dogovor oko termina obuke. Sve je osmišljeno sa velikom pažnjom kako bi svaki polaznik savladao svaki izazov koji je pred njim, i kako bi u budućnosti gradio svoju karijeru na osnovu kvaliteta.

Probudite svoju kreativnost i postanite vrhunski frizer čije ime će svi prepoznati!

T.Ž.