Grčka letovanje

Grčka letovanje

Grčka letovanje iz godine u godinu postaje sve traženija fraza, i to zahvaljujući lepoti ove zemlje koja i te kako ima šta da ponudi. Ako još uvek niste bili u prilici da uživate u njenim lepotama, ova godina je prilika da odaberete destinaciju po vašem ukusu i prepustite se uživanju u svfakom smislu.

Kako odmor treba provesti kvalitetno i nezaboravno, Grčka letovanje je savršena destinacija za odmor iz snova. Iskoristite atraktivne ponude turističke agencije Mayak Tours i uživajte u komforu i najlepšem smeštaju u Grčkoj.

 

GRCKA LETOVANJE 2022

 

 

Grcka letovanje 2022 već sada sprema sezonu koja će ovog puta biti u punom jeku, sa obzirom da smo se svi uželeli mora i plaže. Agencija Mayak Tours spremija je mnoštvo podognosti kada je Grčka letovanje 2022 u pitanju, zato ne propustite šansu da doživite najlepše letovanje do sada.

Mayak Tours sa svojim postojanjem od 2013. godine naišao je na veliko poverenje turista svojim besprekornim radom i velikom željom da vaš odmor učini nezaboravnim. Svaka ponuda pažljivo je formirana  u cilju da bude pristupačna svima, a da kvalitet bude na visokom nivou.

U nastavku upoznajte neke od najlepših Grčka letovanje 2022 destinacija koje će ovog leta biti pravi hit. Svaka od ovih destinacija nalazi se na poluostrvu Kasandra na Halkidikiju.

 

GRCKA LETOVANJE SIVIRI

 

 

Grčka letovanje predstavlja magični Siviri koji će vas ostaviti bez reči ovog leta. Siviri se nalazi na zapadu poluostrva Kasandra na Halkidikiju, na oko 100km od Soluna. Iako je kao mesto malo, Grčka letovanje Siviri imaju sve što vam je potrebno za magičan odmor. Siviri najčešće posećuju porodice sa decom i starije generacije, ali jeo dličan i za sve mlade koji žele pravi odmor bez premca. Siviri iz godine u godinu postaje sve popularnije mesto za turiste, zato ne propustite priliku da uživate u biserno plavom moru i prelepoj peščanoj plaži.

 

GRCKA LETOVANJE SKALA FURKA

 

 

Grčka letovanje Skala Furka nalazi se takođe na poluostrvu Kasandra na Halkidikiju i po veličini slično je kao Siviri, ali je svakako drugačije mesto i lepo na svoj način. Skala Furka poseduje neodoljive peščane plaže sa kristalno čistom vodom, zato je odmor ovde pravo uživanje. Kao manje mesto na poluostrvu Kasandra, Skala Furka svakako poseduje niz prodavnica, taverni, restorana na samoj obali i nekoliko suvenirnica. Ono što je sigurno, jeste da ćete uživati u miru i lepoti ovog sjajnog mesta, pogotovo ako žudite za mirom i tišinom tokom vašeg letovanja.

 

GRCKA LETOVANJE NEA SKIONI

 

 

Grčka letovanje Nea Skioni je pravi biser na Halkidikiju i u pitanju je manje ribarsko ostrvo gde vas očekuje zaista kvalitetan odmor. Nea Skioni nije toliko popularno turističko mesto pa možete očekivati pravi tradicionalni duh prelepe Grčke. Oni koji žele da uživaju u miru i tišini, ovo će biti odlična destinacija za vas. Plaža u ovom emstu ima plavu zastavu, voda je čista, plaže su prelepe i zaista je pravo uživanje provesti odmor ovde. Oni koji žele da svoj odmor začine provodom, na oko 8km nalazi se Hanioti gde je noćni život zaista dinamičan tokom sezone.

 

Ovo su mesta koja će vam priuštiti miran i nezaboravan odmor uz magične plaže, čistu vodu i prijatne večeri u kojima ćete uživati nadomak same obale. Mayak Tours je kao što smo pomenuli, spremio mnoštvo pogodnosti za vas, zato ih posetite na adresi Gavrila Principa 52 u Beogradu, ili ih kontaktirajte na broj 011/303-64-00 ili 064/4341-023.