Samousluzni aparati za kafu

Samousluzni aparati za kafu

Samousluzni aparati za kafu predstavljaju važnu stavku za uspešno poslovanje jer, istraživajući tržište, došli smo do zaključka da samouslužni aparati za kafu igraju veliku ulogu za produktivnost zaposlenih. Danas mnoge firme poseduju samouslužni aparat za kafu jer je zahvaljujući njima pauza mnogo duža i opuštajuća.

Ne morate gubiti vreme na kuvanje kafe ili odlazak do kafeterije, već jednim klikom možete odabrati željenu kafu i uživati u vrhunskom proizvodu. Upravo ta duža pauza zaposlenih uz pravi napitak pružila im je veću motivaciju i želju da nastave svoje poslovne zadatke sa puno elana.

Samouslužni aparati za kafu u svojoj ponudi imaju nekoliko različitih vrsta kafe za svačiji ukus, počev od kratke ili duže espresso kafe, kapućina i mleka, pa sve do tople čokolade i nes kafe.

 

SAMOUSLUZNI APARATI CENA

 

 

Samouslužni aparati i njihova cena zavise od kompanije od koje uzimate vending aparat. Želeći da pronađemo kompaniju koja nudi najbolje uslove, na samom vrhu našla se kompanija Mikus koja svoje vending automate nudi potpuno besplatno. Svi korisnici samouslužnih aparata plaćaju isključivo cenu određenog proizvoda, i to po regularnim cenama na koje ste navikli. Za velike firme i kompanije postoji mogućnost plaćanja preko aplikacije, novcem ili karticom.

Pored toga, kompanija Mikus nudi potpuno besplatno servisiranje, čišćenje i dopunu aparata, a serviseri će doći u najkraćem mogućem roku od trenutka poziva.

Njihova vizija jeste da vaše radno vreme provedete kvalitetno uz najkvalitetnije sirovine koje vam pružaju bogat ukus kafe u svakom trenutku. Samouslužni aparati za kafu kompanije Mikus su vrhunskog kvaliteta i svaki vending aparat je moderno dizajniran i praktičan za svaki ambijent. Ne zauzima puno mesta i veoma su jednostavni za upotrebu.

Priuštite sebi i kolegama pravi užitak tokom radnog dana, uživajte u neodoljivim ukusima i proizvodima koji će svaki vaš novi dan učiniti jednostavnijim i nasmejanim.

Kompanija Mikus sa velikim zadovoljstvom očekuje vaš poziv na broj 065/836-5432 ili 022/2101-777.

 

T.Ž.