Love House - savršen izbor za vaše venčanje

Love House - savršen izbor za vaše venčanje

 

Ako maštate o svom čarobnom danu koji će izgledati kao bajka, predstavljamo vam Love House - savrsen izbor za vase vencanje. Pored odlične organizacije, uživaćete u romantičnom ambijentu u kojem ćete se i vi i vaši gosti osećati prijatno.

 

Love House - savršen izbor za vaše venčanje


Moderno dizajniran ambijent se odlično uklapa u sve dekoracije koje možete zamisliti i budite uvereni da će vaš dan biti zaista kao iz bajke. Sala je kapaciteta do 400 zvanica tako da su u Love House-u moguće i manje i veće proslave. Ukoliko poželite da organizujete intimnije venčanje, sala će se preurediti prema vašim potrebama kako bi sve bilo savršeno. Uz salu nalazi se i mini galerija iznad tako da je intimna proslava ovde posebno interesantna.

Love House će vam se dopasti i zbog same lokacije. U pitanju je blizina Zvezdarske šume i čini se kao idealno mesto za beg od gužve i romantično venčanje nadomak šume.

Ne smemo izostaviti prave profesionalce koji čine osoblje u Love House-u, a to su vrhunski kuvari koji svako jelo pripremaju sa puno ljubavi i umeća. To su pravi specijaliteti koji će vam pružiti pravu eksploziju ukusa koje ćete kasnije začiniti neverovatnim dezertima. Kompletno osoblje koje će vas služiti radiće to sa puno pažnje kako bi vam ulepšali proslavu i učinili da se svaki vaš gost oseća posebno tokom celog dana.

Započnite vašu bajku u Love House Event Hall-u i budite uvereni da će biti bajka koja će se dugo prepričavati i zauvek pamtiti. 

Rezervišite vaš termin na vreme 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

T.Ž.