Najbolji etno restoran u Beogradu

Najbolji etno restoran u Beogradu

Tražite najbolji etno restoran u Beogradu? Na pravom ste mestu jer ćemo vam predstaviti pravo mesto za ljubitelje tradicije, etno enterijera i magičnih ukusa naših domaćih specijaliteta.

Restoran Solunac je mesto koje ćete zavoleti već pri prvoj poseti, pa nemojte da vas začudi činjenica da će ujedno postati i vaše omiljeno mesto za opuštanje, porodični ručak ili prijatnu kaficu sa vašim prijateljima.

 

Najbolji etno restoran u Beogradu

 

Restoran sa dugom tradicijom učinio je da ovo mesto pre svega ima prijatan ambijent, koji je baš ovakakv, kakav jeste zahvaljujući etno detaljima koji su uneli toplinu ovom mestu. 

Restoran Solunac potrudiće se da vam udovolji u svakom smislu, počev od enterijera, pa do pravih gastronomskih specijaliteta kojima nećete odoleti. Sam miris nateraće vas da poželite da okusite gotovo sve iz njihove ponude, što će biti razlog vašeg čestog dolaska u restoran Solunac.

 

Najbolji etno restoran u Beogradu

 

Tu je i prelepa bašta restorana koja odiše etno detaljima, udobnim mestima za sedenje gde ćete uživati u miru, intimi i bogatoj ponudi hrane i pića.

Ne smemo izostaviti činjenicu da restoran Solunac poseduje bogatu ponudu vina iz domaćih i stranih vinarija koja su neizbežna prilikom posere ovog restorana.  Očekuje vas vrhunska usluga koja će vam detaljno objasniti svaki ukus vina iz ponude.

Uživajte u etno magiji koju pruža restoran Solunac i dozvolite sebi pravu tradiciju u samom srcu Dorćola.

Rezervišite vaše mesto u restoranu Solunac pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

T.Ž.