Rafting na Tari u vreme proleća

Rafting na Tari u vreme proleća

Rafting na Tari u vreme proleća je jedna od najlepših mogućih aktivnosti koje sebi i vašim najdražima možete priuštiti. Potrebno vam je malo volje, dobrog raspoloženja i želje za avanturom koja se zauvek pamti.

Proleće je najpogodniji period za rafting jer je tada uzbuđenje najveće zbog brzine toka reke, što vam pruža posebnu euforiju. Osetićete sve čari prirode i njenih blagodeti – ima li išta lepše od toga?

 

RAFTING TAROM

 

Rafting Tarom je prava prilika da se upoznate se prirodom, uživate u njoj i pobedite svoje strahove. Takođe, rafting Tarom je prilika za beg od gužve i realnosti u kojoj živimo gde ćete razumeti i osetiti šta znači mir koji je svima prekopotreban.

Uzimajući u obzir da voda utiče na naše psiho fizičko stanje i poboljšava raspoloženje, rafting Tarom prijaće vam u svakom smislu te reči.

 

Rafting na Tari u vreme proleća

 

U želji da vaš odmor bude kompletan, pronašli smo kamp Rajska rijeka koji će vas zadovoljiti u svakom smislu. Smeštaj je ovde fantastičan i čist, a sam kamp nalazi se nadomak reke Drine, što će vam pružiti jedinstvena buđenja uz žubor reke i cvrkuti ptica.

Rajska rijeka kamp poseduje apsolutno sve što je neophodno za avanturu raftinga Tarom. Dobićete svu kompletnu opremu za rafting, neoprenska odela, čizme, čamce, kacige i prsluke za plivanje.

Uz vas naravno, ide i iskusan, sertifikovan skiper koji dobro poznaje svaki delić reke i koji će vam ispričati zanimljive priče o određenim delovima koje ćete tokom raftinga upoznati i videti.

 

Rafting na Tari u vreme proleća

 

Ako želite još uzbudljiviju avanturu tokom proleća, onda preporučujemo da ukombinujete recimo, Jeep safarizip line ili hiking sa raftingom i doživećete zaista nezaboravne trenutke.

Tokom boravka u kampu Rajska rijeka okusićete jela koja potiču iz seoskih domačinstava u okolini kampa, dok se voda pije direktno iz Drine, za pravi užitak u prirodi i stapanje sa njom. Ceo kamp je sadrađen od prirodnih materijala kako biste se u potpunosti osećali da ste pobegli od realnosti i vaše svakodnevnice.

Neka vaše proleće ove godine bude drugačije od predhodnih i dozvolite sebi trenutke koji će vas potpuno promeniti i svakako pozitivno uticati na vas.

Uživajte sa vašim najdražima i iskusite sve čari raftinga na Tari.

 

T.Ž.