Najbolji restoran na Dorcolu

Najbolji restoran na Dorcolu

Jedan od najstarijih naselja u Beogradu jeste Dorćol koji predstavlja pravu istroijsku priču naše glavne prestonice. Za pravo uživanje i hedonizam, predstavljamo najbolji restoran na Dorćolu kada poželite da okusite jedisntvenu gastronomsku čaroliju.

Restoran Solunac je mesto duge tradicije i prijatnih trenutaka koje će vam pružiti sam ambijent, uz naravno, specijalnu ponudu najlepših domaćih jela koje svi volimo. Šta god da pomislite da jedete, restoran Solunac to priprema po jedinstvenom receptu koji će vas sigurno oboriti sa nogu.

 

Najbolji restoran na Dorcolu

 

Očekujte pravu domaćinksu atmosferu, ljubazno osoblje koje će vam biti uvek na raspolaganju i definitiivno, pravu magiju koja dolazi iz njihove kuhinje. Ručak započnite preukusnim čorbicama, zatim pređite na glavno jelo po vašem ukusu, a celo uživanje u restoranu Solunac završite savršenim domaćinskim kolačima koji se bukvalno tope u ustima.

Sve namirnice koje se koriste u restoranu Solunac su sveže i uvek pripremljene odmah nakon što poručite.

 

Najbolji restoran na Dorcolu

 

Ambijent je ukrašen etno detaljima koji odišu tradicijom i duhom našeg prošlog vremena, tako da ćete zaista uživati u prijatnim i opuštajućim trenucima. Tu je i prelepa bašta tokom letnjih dana koja pruža pravo zadovoljstvo i osveženje, naročito tokom letnjih večeri.

Uživajte onako kako zaslužujete, a restoran Solunac je tu da zadovolji sva vaša čula. Osetite magične ukuse nacionalne kuhinje i prepustite se bogatoj ponudi najlepših domaćih i stranih vina iz ponude.

Info&Rez: 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)