Najbolji falafel u gradu

Najbolji falafel u gradu

Najbolji falafel u gradu možete probati u neverovatno prijatnom ambijentu restorana Babke. Kao novootvoreni restoran u Beogradu nudi vam zaista drugačiji ukus koji vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim. Restoran je koncipiran tako da za svačiji ukus ima po nešto, pa u ponudi možete pronaći kebabe, sendviče i veganske obroke.

 

NAJBOLJI FALAFEL U BEOGRADU

 

Najbolji falavel u Beogradu nalazi se u samom centru grada pa je sjajna prilika da posetite ovo mesto dok šetate kroz grad ili idete na posao. Restoran Babke nastao je sa idejom da beograđanima pruži nešto novo i drugačije, uz mnoštvo različitih ukusa koji dolaze iz Turske i Meksika. Ljubitelji ovih kuhinja posebno će se oduševiti nečemu novom u čemu će sigurno uživati. 

Restoran Babke je osmišljen tako da možete poneti svaki specijalitet kada niste u prilici da sednete i uživate u restoranu. Sjajni obroci idealni su za klasičan radni dan i sigurni smo da ćete nakon svakog obroka biti siti i zadovoljni. 

Posebno je interesantan enterijer restorana Babke, na ulasku ćete imati osećaj kao da ste ušli u nacrtani prostor i sigurni smo da će vam se enterijer posebno dopasti. Restoran Babke poseduje sve što je potrebno za kvalitetan obrok i uživanje u odličnim ukusima zato savetujemo da ga obavezno posetite.

 

najbolji falafel u beogradu

Meni restorana Babke

 

RESTORAN BABKE ADRESA

Kao što smo rekli, restoran Babke nalazi se u samom centru zbivanja tačnije, na adresi Carice Milice 15. Lokacija je idealna da posetu restorana dok ste u šetnji gradom zato uživajte u potpuno drugačijim ukusima.  

 

T.Ž.