Najvreliji splav u Beogradu - Hot Mess

Najvreliji splav u Beogradu - Hot Mess

Letnji dani i večeri su nam sve bliže, a koji je bolji izbor za provod nego najvreliji splav u Beogradu – Hot Mess.

Splav Hot Mess je u pravom smislu predstavnik beogradskog provoda i ponosno nosi titulu jednog od najboljih splavova u gradu. Počevši od raznih proslava koje uključuju i doček Nove godine, Hot Mess će ispuniti, ali i nadmašiti sva vaša očekivanja. Nova godina i poslednji dan iste zaslužuju da budu božanstveni.

Ukoliko želite da provedete opušten dan uz svoje najbliže ili pak budete deo jedne od najluđih žurki na našim prostorima, splav Hot Mess je tu da vaše snove učini stvarnim.

 

najvreliji splav u beogradu hot mess

 

Kao sinonim noćnog života prestonice, Hot Mess nudi mnoštvo iznenađenja koje će ugođaj posetilaca podići na novi nivo i ostaviti snažan pozitivan utisak. Uživajte i budite deo žurki koje će vam prirediti jedni od najpoznatijih DJ-eva u region!

Nalazi se na dobro poznatoj lokaciji i svakako centru noćnog provoda u Beogradu, u pitanju je Ušće reke Save u Dunav.

Kako ugostiteljska mesta često dobiju nadimke po uzoru evropskih gradova na koje podsećaju, ovo posebno mesto sa zadovoljstvom nosi ime beogradska Ibica.

Ne dozvolite sebi da propustite iskustvo koje ćete pamtiti tokom celog života, već rezervišite mesto za sebe i svoje najbliže na vreme. Rezervacije možete izvršit kontaktom na telefon 062/262-212 (SMS, WhatsApp, Viber).