Nova godina 2020 daleke destinacije

Nova godina 2020 daleke destinacije
Doček Nove godine za mnoge predstavlja povod i da otputuju. Obično je moguće uzeti nekoliko slobodnih dana, ukoliko se radi, spojiti ih i sebi organizovati novogodišnji odmor. Mnoge agencije nude različite pakete za ovaj period. Od onih koji podrazumevaju doček na nekom trgu u evropskim gradovima, do egzotičnih destinacija. 
 
I kada je u pitanju Nova godina 2020 daleke destinacije biće pravi hit. Ovo je prilika da se pobegne od svakodnevice i da docek bude nešto sasvim drugačije!
 

Nova godina 2020 avionom

 
Da biste stigli do dalekih destinacija najprijatnije je da se putuje avionom. Obično nemate mnogo vremena za bacanje, a i želite da budete odmorni. Tako avionom možete da putujete u Liban u Bejrutu. Za ovo putovanje biće vam potrebno najčešče sedam dana.
 
Vrlo često u ponudi je Hong Kong, u kombinaciji sa drugim destinacijama, kao i Tajland. Za prvu opciju trebalo bi da izdvojite 11 dana, a za drugu 14 dana.  Naravno, uvek možete da odaberete neodoljivu Kubu! Za nju je najčešće potrebno odvojiti od 12 do 14 dana.
 
Ovo je sve opciono u zavisnosti od programa. Od toga zavise i cene, ali morate biti spremni da bez 1000 do 1500 evra sigurno nećete moći da prođete, često ne računajući dodatne izlete, kao i džeparac. Dakle, ovakav doček 2020 namenjen je onima koji imaju dublji džep.
 
Svakako, i nešto bliže destinacije dostupne su avionom, kao što su Rim, Lisabon, Madrid, Pariz, odnosno evropski gradovi. Ovi aranmžani su skuplji nego autobuski, ali svakako su za preporuku, posebno ako imate u planu da iskoristite malo dana za ovaj mini odmor. 
 

Nova godina 2020 Prag

Kada je reč o gradovima, veoma je popularan glavni grad Češke, Prag. Biraju ga i mlađi i stariji. To je svakako jedan od najlepših gradova i dopašće se onima koji vole da uživaju u arhitekturi, koja je stara 500 godina. Prag je uejdnoi jedna od najromantičnijih destinacija, pa je posebno namenjen zaljubljenima. Šetnja ovim gradom posebno je magična tokom zime, a kada je u pitanju Nova godina 2020 Prag će sigurno biti baš takav!
 
Naravno, s obzirom na to da je doček Nove 2020 godine u pitanju, očekuju vas odlične žurke, koje često organizuju i agencije koje vode na putovanje. Naravno, žurke se podrazumevaju i u hotelima u kojima odsedate, a ukoliko idete u sopstvenoj režiji, sigurno ćete naići na neku dobru pivnicu gde moežte dočekati jutro.

Docek Nove godine 2020 Beč

 
Beč, glavni grad Austrije, jedan je od najposećenijih gradova Evrope. Razlog je i taj što je on univerzitetski centar Evrope. Poseban šarm daju mu novogodišnji ukrasi, punč i kuvano vino na specijalizovanim štandovima. Zbog svojih znamenitosti, obaj grad je veoma bajkovit. Uživaćete u dvorovima i aprkovima, koji nose potpis austrijske monarhije. 
 
Ovde će vas posebno oduševiti koncerti na bečkim trgovima, kao i vašari, koji svemu daju još veseliju notu. Klubovi i restorani takođe imaju pripremljen program. Ono što nikako ne bi trebalo d aizostavite jeste vreme za izlete, za koje u Beču i oko Beča ima mnogo prilike.
 
Još jedna posebnost ovog grada je što u njemu živi mnogo ljudi sa naših prostora, pa ćete lako naići na nekoga ko govori srpski i ko će moći da vam pomogne da se snađete.
 
Za koji god put da se odlučite, želimo vam mnogo sreće i lep provod!
 
Foto: JESHOOTS-com