Sloba Bajić i Hua Hua za doček Nove 2020 godine u hotelu Palas

Sloba Bajić i Hua Hua za doček Nove 2020 godine u hotelu Palas

Još tri meseca deli nas od 31. decembra kada stiže i docek Nove 2020 godine. Vreme će proleteti, krenuće euforija i groznica, kao i pitanje gde ćemo provesti to veče. Ukoliko već želite da obezbedite svoje mesto, imate priliku, jer su mnogi lokali mislili o ovome unapred.

Više ćete saznati ako kliknete ovde: Ko od pevača gde nastupa za doček Nove 2020 godine?

Osim u Srbiji, odličan provod biće i u Crnoj Gori, a za to se pobrinuo i hotel Palas, koji će ugostiti Slobu Bajića i Hua Hua bend.

Sloba Bajić i Hua Hua bend

Sloba Bajić rođen je 1978. godine u Prijepolju. Ovde je završio osnovnu muzičku školu za klavir i trubu. Potom je završio srednju muzičku školu Stanković na odseku klavir i srednju muzičku školu Mokranjac na odseku truba u Beogradu. Diplomirao je na Fakultetu muzičkih umetnosti u Beogradu na odseku truba. Član je Beogradske filharmonije od 1999. godine, na mestu treće trube.

Pevanje mu je u početku bio hobi, ali je 2003. godine odlučio da se okuša na Budvanskom festivalu. Ovde je dobio nagradu za najboljeg debitanta festivala. Iste 2003. godine dobio je treću nagradu na Banjalučkom festivalu. Učestvovao je na Beoviziji 2004., 2005. i 2008. godine, Budvanskom festivalu 2004. godine i Radijskom festivalu 2008. godine.

Duži niz godina nastupao je svake subote na popularnom splavu Hua Hua, a od tada ga prati istoimeni bend.

Kada je doček Nove godine Beograd godi, a verujemo da će tako biti i u Petrovcu!

Hotel Palas

Hotel Palas nalazi se u Crnoj Gori u Petrovcu. Nosi četiri zvezdice. Smešten je na samoj obali mora, u zaleđu gradske plaže. Sinonim je za kvalitet i ugodan odmor, ali i za odličan provod kada je Nova godina, pa tako i Nova godina 2020.

Izgrađen je 1983. godine, a potpuno je renoviran 2011. godine. Obogaćen je novim hotelskim sadržajima i novim welnes & spa centrom. Idealan je za porodične odmore, pa tako za docek 2020 možete povesti i svoju porodicu, pa čak i decu.

Moderno osmišljen hotel prostire se na pet spratova. 

Ukoliko vam je potreban smeštaj, ovde ćete pronaći standardne, porodične sobe kao i apartmane. Sve sobe osim apartmana su dvokrevetne balkonom i mogućnošću dodavanja pomoćnog. Sve sobe opremljene su: kupatilom sa tušem, fenom, mini barom, sefom, klima uređajem, kablovskom TV, telefonom sa direktnim biranjem.

Za opuštanje pred doček Nove 2020 godine ili ta reprizu tu je novootvoreni wellness centar, na prostoru od 300 m²,  koji nudi široki spektar različitih tretmana. U ponudi su i različite masaže kao i kozmetički tretman. Tu je i kozmetički salon u okviru kojeg se mogu zakazati tretmani lica i tela, pedikir, manikir. U okviru wellness centra nalazi se otvoreni bazen sa slanom vodom i zatvoreni bazen sa slatkom vodom.

Ljubiteljima sportske rekreacije na raspolaganju su tereni za mini golf, stoni tenis, poligon za gađanje lukom i strelom, kao i poligon za boćanje.

Ukoliko povedete i decu, oni mogu da koriste savremeno opremljenu dečju igraonicu i igralište u okviru hotela.

Dakle, u ovom hotelu možete da imate poptuno uživanje i tretman, a doček Nove godine može da se pretvori u odličan zimski odmor i to na moru!

Foto: Facebook / sloba.bajic.39