Sedative bend u klubu Komitet za doček Nove 2020 godine

Sedative bend u klubu Komitet za doček Nove 2020 godine

Iako je mnogima to teškoća, sve češće se dešava da mora da se misli unapred. Potrebno je biti predvidljiv, povući nekoliko koraka pre nekog drugog. Tako je i kada je Nova godina u pitanju.

Možda deluje čudno i suviše rano, ali nije. Zašto, pitate se. Zato što ćete zaobići groznicau novogodišnje večeri, koja oduzima mnogo vremena, ali i živaca.

Mnogo je prednosti u ranom zakazivanju dočeka, a jedna je što možete da birate poziciju i mesto gde ćete biti smešteni, pre drugih. Tako sami možete sebi da namestite da vam bude udobno i da izvučete maksikum. 

Ovaj put vam predlažemo da zavirite u klub Komitet, gde nastupa Sedative bend!

Klub Komitet - Beton hala

Komitet je klub, odnosno jedan od najnovijih lokala, odnosno klubova u Beton Hali. Ona je već opštepoznata i nalazi se na adresi Karađorđeva 2-4 u Beogradu. Od samog početka ovo je mesto odlične zabave i nastupa velikih muzičkih zvezda Balkana. Neki od njih su: Lexington bend, Bojan Marović, OK bend, Amadeus bend, Sedativ bend, Alter Ego bend, Milan Ankić i mnogi drugi.

Osim kvaitetne zabave, ovde možete da probate i specijalitete jedne od najboljih kuhinja u prestonici. Ponuda hrane je zaista raznovrsna, a spremljena je pažljivo i sa velikom ljubavlju. Meni podrazumeva najukusnija jela internacionalne kuhinje. Tako možete da birate ukusno spremljenu ribu, odlične specijalitete od mesa, salate kao i mnoge od najukusnijih dezerta.

 

Sedative bend - jedan od najmlađih na sceni

Sedativ bend jedan je od najmlađih bendova u regionu. Njegovi članovi su: Ivan Jovanović, Nikola Danilović, Mladen Mitić, Aleksandar Krstić i Vukasin Puri. Do danassu snimili šest autorskih pesama. To su: Znaš ti to, Fališ mi najgora, Opsadno stanje Nisam te preboleo, Kazna i Mrtav i beo.

Ovi momci dolaze iz Leskovca, a trenutno žive i rade u Beogradu. Ivan Jovanović je frontmen benda, nekadašnja košarkaša nada, koja je loptu zamenila muzikom. Kako je rekao pojedinim medijima, zadovoljan je, jer je sve krenulo spontano, kao i  time što polako grade svoj put. Nema ih toliko u medijima, na radiju ili televiziji, pa ih možete čuti li na neprikosnovenom YouTube-u ili uživo. Pronaći ćete ih na nastupima u nekim od najpopularnijih beogradskih klubova.

Njihova pesma Mrtav i beo postala je pravi letnji hit 2018. godine, Mnogi su se oduševili što su za spot u Grčkoj angažovali manekenku Ivanu Korab.

Zašto rezervisati Komitet već sada?

Odgovor je jednostavan-  zato što je ovaj Klub izuzetno tražen, a zamislite kao će te biti za docek 2020! Ovde će se okupiti mlada ekipa, željna dobrog provoda. Svoju energiju spojiće sa isto tako mladim momcima iz Sedative benda, pa uspeh mora da bude zagarantovan!

Piće će biti neograničeno, a možete da birate i flašu žestine. Bolje pre nego kasnije! Tu su i barski stolovi, nekoliko tipova separea. Ako želite baš to, nešto, onda ne bi trebalo da čekate i da sebe dovedete u neprijatnu situaciju da ostane bez ostavrenja želje!

Rezervišite odmah!

Takođe, već znate, kada je doček Nove godine Beograd je žurka, a da biste znali na vreme gde ko peva, kliknite na link  Ko od pevača gde nastupa za doček Nove 2020 godine?

Foto: Facebook / sedativeband