Slađa Allegro za doček Nove 2020 godine u restoranu Hollywood

Slađa Allegro za doček Nove 2020 godine u restoranu Hollywood

Da li znate ijednu osobu koja ne voli da sluša slađu? Možda i postoji, ali mi je do sada nismo sreli! Zašto? Zato što je Slađa pevačica fenomenalnog glasa, koja zrači harizmom, fantastično peva i pravi odličnu atmosferu!

Ona će za doček 2020 godine nastupiti u restoranu Hollywood na Ledinama. Ako želite da saznate gde će pevati i neke od vašim omiljenih zvezda kliknite na Ko od pevača gde nastupa za doček Nove 2020 godine?

Slađa Allegro

Poznata kao Slađa Allegro, Slađana Dragaš, devojačko Vujičić, rođena je u Beogradu, odnosno u Obrenovcu, 29. juna 1979. godine. Odrastala je sa mlađom sestrom Sandrom i braćom, a vreme je provodila s bakom i dedom. Roditelji su joj mnogo radili. Leto je najčešće provodila na selu kod Lajkovca.

Odrasla je u muzičkoj porodici, i po majčinoj i po očevoj strani. Baka i mama su pevale u horu, a tata je svirao harmoniku. Od četvrte godine krenula je i na folklor, kojim se bavila 13 godina, odnosno do 1999. godine. Tada je upoznala i članove benda Allegro. Božidar Boža Popović, gitarista, tada je svirao violinu, a Saša Nikolić Šaran je bio bubnjar i i grač. 

Osnovnu školu i gimnaziju završila je u Obrenovcu, a upisala je i Višu poslovnu školu. Ipak, muzika je bila jača.

Godine 1999. počela je da peva sa bendom Frenky, a 2001. godine zapevala je u Allegro bendu. 

Frenki, je bio osnivač istoimenog pop-rok benda, koji je poznavao njenog oca. Pozvao je Slađu da postane članica, što je ona i bila dve godine. Tada su snimali za City records, a album se zvao "Ovaj svet".  

Pomenuti Boža i Šaran su je pozvali da peva sa njima u bendu, zajedno sa Stefanom Pavlovićem, Svetozarom i Vladimirom Antićem. Nastupali su u kafićima i klubovima u Obrenovcu. 

Godine 2005. izašao je njihov prvi album, a pesma "Živim za to" postala je hit. Drugi album izašao je 2007. godine, a  nakon ovoga izlaze pesme "Kao da nema me", "Imendan". Album "Alegro bend live" (2011) sadrži i pesme "Hiljadu zima" i "Na tvojoj strani".

Singlovi "Život bez tebe ne živim" i "Neka ide život" postali su mega hitovi, a žurka je svaku put kao da je Nova godina kada ih slušate!

Bend je postao veoma poznat. U junu 2014. godine izašao je singl "Grešne duše", a album "Alegromanija" pojavio se 2015. godine na tržištu, sa nekoliko spotova.

Slađa je u februaru 2016. godine napustila bend i počela da peva solo, uz dopuštenje da koristi ime benda uz svoje.

Nastavila je da sarađuje sa Šaranom i objavila je pesmu "Jelen" (2016), "Afrika", a 2017. godine je objavila CD "Projekat za plakanje", album sa 15 narodnih pesama, posvećen njenom preminulom ocu. Prošle godine snimila je "Bataljon".

Udata je za ekonomistu Zorana Dragaša, sa kojim ima devojčicu Milu.

Hollywood Ledine

Restoran Hollywood Ledine nalazi se u Surčinskoj 19b, u Beogradu. Enterijer je ekskluzivan, sadrži ambijentalnu LED rasvetu, dva bazena, osam fontana. Obezbeđeno je  400 parking mesta koja su pod video nadzorom. U neposrednoj blizini restorana nalazi se 20 apartmana sa dva, tri ili četiri ležaja za goste koji nisu iz Beograda ili one koji požele da 1. proveru baš ovde.

Prošle godine ovde je za docek nastupao fenomenalni duo, Marija Šerifović i Boban Rajović, uz bogat meni, ponudu pića i mogućnost za VIP rezervacije.

Foto: Facebook / SladjaAllegroBand