Nova godina u autentičnom restoranu Love House

Nova godina u autentičnom restoranu Love House

Nova godina u autentičnom restoranu Love House biće jedan od najlepših i najelegantnijih dočeka kojem je teško odoleti. Jedan od najlepših prostora u Beogradu priprema vam uzbudljivo novogodišnje veče koje će biti ispraćeno najlepšim trenucima u kojima ćete uživati sa vašim najdražima. Restoran Love House nastao je sa željom da svaka proslava, posebno Nova godina bude ulepšana ambijentom od kojeg zastaje dah.

Moramo priznati da im je to i te kako pošlo za rukom, u šta ćete se i sami uveriti ako odaberete ovaj neverovatan restoran. Elegancija, komfor, stil i sjaj glavne su karakteristike restorana Love House koji će se kao i prethodne godine, potruditi da vam obo bude najbolji doček Nove godine u Beogradu.

 

NOVA GODINA RESTORAN LOVE HOUSE

 

 

Nova godina restoran Love House spada u luksuznije i atraktivnije dočeke, kako zbog ambijenta, tako i zbog besprekorne organizacije po čemu mnogi pamte ovo mesto. Svaki detalj u restoranu osmišljen je sa puno kreativnosti kako bi doprineo da svaka proslava bude nezaboravna i magična, kao i Nova godina. Očekujte vas pažljivo dekorisan prostor koji prosto sija, kao i specijalno odabrani muzičari i pevači koji će doprineti svojim nastupom da to bude doček Nove godine za pamćenje.

Uživaćete u svačanom sedenju, ekskluzivnoj večeri i bogatoj ponudi pića za svakog gosta, i to u neograničenim količinama. Osvrnućemo se na prethodnu godinu gde je u ovom restoranu provod bio za čistu desetku. Sigurni smo da će i ove godine atmosfera biti na samom vrhuncu i da vas očekuje mnoštvo iznenađenja.

Nova godina Beograd prethodne godine svrstala je Nova godina restoran Love House među najpopularnije mesto u novogodišnjoj večeri, s’ ozbirom da su karte bile rasprodane u rekordnom roku. Ono što možemo reći, jeste da ovog puta na vreme obezbedite svoje karte za najbolji doček Nove godine, a to možete učiniti pozivom na broj 062/111-22-33 ili 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

T.Ž.