Nova godina u restoranu

Nova godina u restoranu

Nova godina u restoranu podrazumeva svečano sedenje I kompletnu večeru koje je poslednjih godina postalo sve privlačnije I mlađoj populaciji. Gotovo svake godine broji se sve veći broj zainteresovanih za ovakvu vrstu dočeka, a evo nekoliko restorana koji priređuju Novu godinu o kakvoj ste sigurno maštali.

NOVA GODINA U RESTORANU BEOGRAD

 

Restorani imaju svoju čar zato razmislite o Novoj godini koja podrazumeva komfor i odličan provod. Svaki je lep na svoj način i sigurni smo da će vam se svaki po nečemu dopasti.

perla nova godina


PERLA EVENT HALL NOVA GODINA

Perla Event Hall je sjajno mesto koje je savršeno za proslavu Nove godine. Svake godine ovaj doček se organizuje na visokom nivou I moramo priznati da je uvek popunjen do poslednjg mesta. Uvek odaberu zadivljujuć spoj pevača koji sa zadovoljstvom priredie pravi spektakl I nezaboravnu noć. Cena karte predhodne godine kretala se od 35 evra do 60 evra u zavisnosti od pozicije sedenja I podrazumevala je kompletnu svečanu večeru I neograničenu konzumaciju pica tokom cele večeri.

U dočeku koji tek sledi očekujte ponovo jedinstvenu ponudu I zaista sjajne pevače. Perla Event Hall će se potruditi da vam udovolji u svakom smilu.

Rezervacije: 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

ZLATNIK HALL NOVA GODINA

Restoran Zlatnik Hall je mesto koje osvaja svake godine svojom fantastičnom ponudom, već godinama unazad sjajnom atmosferom za doček I odličnom odabiru pevača. Kao mesto sa puno ukusa I dugom tradicijom, sigurni smo da ćete ovde doživeti neverovatno lepu Novu godinu. Cena karte kretala se od 35 evra do 60 evra u zavisnosti od pozicije sedenja. U kartu je bilo uključeno banket sedenje kao I neograničenu konzumaciju pica uz svečanu večeru. Najbolju proslavu Nove godine organizuje Zlatnik Hall uz mnoštvo iznenađenja koja svake godine sve prisutne ostavljaju bez daha.

Rezervacije: 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

nova godina u restoranu

SPLAV GABBIANO NOVA GODINA

Splav Gabbiano je ekskluzivan prostor koji vam pruža proslavu Nove godine na visokom nivou. Posebno se izdvaja zbog svog savršenog pogleda na reku I svoje čarobne lokacije. U pitanju je Zemunski kej koji je zaista atraktivna lokacija za Novu godinu. Restoran je uređen sa puno stila kako bi sve bilo veoma prijatno I elegantno za proslave. Cena se kretala od 50 evra I podrazumevala je svečano sedenje, neograničenu konzumaciju pica I švedski sto. Svake godine restoran Gabbiano postaje sve više tražen kada je Nova godina u pitanju zato pratite naš sajt I među prvima saznajte jedinstvenu ponudu ovog prelepo restorana.

Rezervacije: 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

T.Ž.