Nova sezona Konzulat Waterfront

Nova sezona Konzulat Waterfront

Na mestu bivšeg splava Play, sada se nalazi jedan od najekskluzivnijih splavova u Beogradu. Prošle godine ekipa iz Konzulat bara obradovala nas je još jednim elitnim lokalom namenjenim za letnju sezonu, a to je splav Konzulat waterfront.

 

Prednost ovog mesta jeste svakako što radi i preko dana. Tu možete napraviti predah posle šetnje i uživati u dobroj hrani, piću i nargilama s mnogobrojnim ukusima.

Ispred se nalazi veliki besplatni parking tako da će vaš automobil zasigurno biti na sigurnom mestu. 

 

Ono što je još veoma važno napomenuti jeste mogućnost plaćanja kreditnom karticom, besplatan WiFi, dozvoljeno je pušenje, celokupno osoblje govori engleski jezik i više su nego ljubazni. Ljubaznost je nešto čega svakako ne manjka ovde. Brza I profesionalna usluga su nešto što ubedljivo ostavlja najjači prvi utisak o bilo kom prostoru.

 

Inače, splav radi samo leti, međutim nakon više nego uspešne prve sezone, to su krunisali proslavom Nove godine, reprize i još par dana nakon toga. Karte su bile rasprodate već u prvoj polovini decembra, te su se do određenog broja ljudi ubacivala dodatna sedeća mesta kako bi svi gosti bili ispoštovani I kako bi bilo sačuvano njihovo neizmerno poverenje. Te večeri je goste zabavljao fenomenalni Lukijan Ivanović s bendom. Ni ovog puta nije izigrao vaša očekivanja i odradio je jedan od dočeka za pamćenje. Već sutradan, za reprizu dočeka, održano je veliko gostovanje Šaka Polumente koji, kao što već znate, broji niz dugih godina uspešne karijere i hitova.

 

konzulat beograd

 

Zaštitni znak Konzulata jeste popularni globus. Na splavu ćete moći videti više takvih, pa ko zna, možda vam padne na pamet neko interesantno putovanje baš tu.

 

Splav često posećuju poznate ličnosti kao što su Zorannah, Teodora Džehverović, Šako Polumenta, Sloba Radanović i mnogi drugi.

 

 

Splav ima kapacitet od 500 gostiju. Kako sedeća tako i stajaća mesta apsolutno su popunjena konstantno tako da vam je naša preporuka da svoje mesto rezervišete na vreme kako biste imali priliku da uživate u ovim čarima.

 

Što se mužičkog programa tiče na repertoaru je domaća i pop muzika. Prethodne sezone večeri su upotpunjavale velike mužičke legende kao što su:

 

- Lukijan Ivanović

- Angellina

- Marko Veraja

- Šako Polumenta

- Dženan Lončarević

- Saša Kovačević

- Knez

- Dado Glišić i mnogi drugi.

 

Takođe, imate opciju zakupa splava za sve vrste proslava. Svadbe, rođenja, krštenja, punoletstva, promocije, svemu je prilagođen, a vaša proslava će se zasigurno prepričavati dugo, dugo nakon toga. Vaši gosti će uživati u najukusnijoj hrani, najkvalitetnijem piću, kako alkoholnom tako i bezalkoholnom, fenomenalnoj muzici uz vrhunsko ozvučenje i profesionalnu rasvetu, dekoraciju, nargilama, a za sve to će se pobrinuti tim stručnjaka tako da je na vama samo da dođete I uživate sa porodicom I prijateljima.

Svirke su se održavale pet dana u nedelji u trajanju do 02:00h posle ponoći.

 

Pratite naš sajt i prvi saznajte najnovije informacije što se noćnog života tiče. Mi ćemo vas blagovremeno obaveštavati tako da ćete moći prvi da rezervišete i izaberete svoja mesta. Rezervacije se vrše pozivom na 062 262 212