Doček Nove godine na splavovima

Doček Nove godine na splavovima

Doček Nove godine opravdano je jedna od najdražih, slobodno se može reći, manifestacija tokom godine. Zašto manifestacija? Zato što joj prethodi zagrevanje, potom sam doček i na kraju repriza.

Naravno, pre samog zagrevanja, mesecima unapred se o ovome govori, prave se planovi, od toga gde će se slaviti, šta će se obući, ko će biti u društvu i slično.

Nova godina izaziva i posebna osećanja, jer se uvek nadamo da ćemo sve loše ostaviti za sobom, a u novi period ući sveži i sa novim ciljevima, boljom srećom i sa više uspeha.

U novo leto ulazimo slaveći, kod kuće, na trgovima, ali češće u kafanama, klubovima, restoranima, hotelima i - splavovima. 

Doček Nove godine na splavovima

Iako je provod na splavovima rezervisan za lepo vreme, odnosno za kasno proleće i leto, postoje i oni koji su odlučili da rade tokom cele godine ili bar da stvore takve uslove da mogu da organizuju najluđi provod na kraju godine.

Kada je u pitanju doček Nove godine splavovi imaju nešto ređe ponudu, ali je ona izuzetno kvalitetna. 

Zašto biramo doček Nove godine na splavovima? Zato što nas oni asociraju na odličnu atmosferu, lepe devojke, zgodne momke i provod koji je zagarantovan. Kada je u pitanju Beograd splavovi su neprikosnoveni u noćnom životu, a mnogi žele da istu atmosferu osete i 31. decembra.

Doček 2020. godine

Podsetimo se kako je to bilo krajem decembra prošle godine, kada smo dočekivali 2020. godinu.

Splav Port organizovao je provod uz Scandal bend. Piće je bilo neograničeno, a cena se kretala od 30 evra. Freestyler je za svoje posetioce organizovao provod uz DJ Marcheza. Neograničena konzumacija pića koštala je od 27 evra. Jelena i Adrenalin Bend gostovali su na splavu Kartel. Najniža cena provoda bila je 28 evra, a u ponudi su bili neograničeno piće, kako domaće, tako i strano.

Aleksandra Saška Hajder, Damir Čičić i DJ Nick Vice gostovali su na splavu River. Piće all inlusive uz švedski sto koštali su 32 evra. Splav Tag je ugostio  Inferno bend i DJ Markonija. Ovde je sve bilo all inclusive, a cena 32 evra. Konzulat Waterfront je dočekao Novu godinu uz Lukijana Ivanovića. Neograničena konzumacija hrane i pića koštala je 45 evra.

Doček 2021. godine

Ovo je samo deo splavova koji su organizovali doček Nove godine. Sigurno je da nas sličan provod očekuje i za doček 2021. godine. 

Još uvek se ne zna šta će bitiu ponudi, ko će gostovati, koje će biti cene, ali je sigurno da će biti fenomenalno. Otežavajuća okolnost za splavove je trenutna situacija sa virusom korona, zbog kojeg nije počela ni redovna sezona, odnosno neće ni početi, za one koji svoja vrata otvaraju u maju. Po svemu sudeći, na provod kraj reke čekaćemo leto.

Ipak, to može da znači da će većina splavova ponuditi novogodišnji provod, kako bi nadoknadila ovaj izgubljeni period, ali i da će sezona duže trajati. Naravno, sve zavisi od vremena.

Ono što je sigurno, splavovi će opravdati svoju reputaciju, a ispuniće ih Beograđani, njihovi gosti i stranci. Slušaće se domaća i strana muzika, velike zvezde i kvalitetni bendovi, najpopularniji di džejevi. Jasno je - klubovi na vodi biće dominantni i ove sezone, a za doček će se tražiti karta više.

Foto: Facebook / SplavKartelBeograd