Gde cemo u Beogradu

Gde cemo u Beogradu

Razmišljate o nekom ludom provodu sa vašim društvom, pa se pitate gde cemo u Beogradu naći sjajan provod? U Beogradu možete naći provod uz svaku vrstu muzike, bilo to da je kafanski ili klupski provod, na vama je da odaberete. U beogradskom noćnom provodu postoji mnogo odgovora na pitanje gde cemo u Beogradu.

 

SVIRKE BEOGRAD


Tražite idealne svirke Beograd? Na pravom ste mestu, jer ćemo vam u daljem tekstu pomoći pri odabiru idealnog lokala za lud i nezaboravan provod. U ponudi možete pronaći razne tipove provoda, od kafanskih i klupskih pa sve do ludih provoda na splavovima. Svirke Beograd možete pronaći u raznim lokalima, poput kafane Druga kuća, klub Komitet, klub Hype, splav Kartel i mnogi drugi.


kafana druga kuca beograd

 

KAFANA DRUGA KUĆA BEOGRAD


Ako tražite idealan kafanski provod, onda je kafana Druga kuća Beograd pravo mesto za vas. Nalazi se na adresi Nušićeva 27, Beograd i u ovoj kafani možete slušati svirke sjajnim muzičkih bendova, ali i popularnih pevača i pevačica. Karirani stolnjaci, drveni nameštaj je samo deo onoga što krasi ovu kafanu. Vaše mesto možete rezervisati pozivom na broj telefona 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp), a zatim se provesti ludo i nezaboravno.


klub komitet beton hala

 

KLUB KOMITET BETON HALA


U potrazi ste za provodom uz laganu večeru, klub Komitet Beton Hala je pravo mesto za vas. Ekskluzivni ambijent kluba Komitet pružiće vam dodatni užitak u sjajnoj svirci uz poznate muzičke zvezde i bendove naše scene. Nalazi se na adresi Karađorđeva 2-4, Beograd u popularnoj Beton Hali koja je postala epicentar dešavanja u Beogradu. Mesto za vas i vaše društvo možete ostaviti pozivom na broj telefona 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp).


klub hype beograd

 

KLUB HYPE BEOGRAD


Za ljubitelje elektronske muzike tu je klub Hype u Savamali, koji vam nudi idealan provod do ranih jutarnjih časova. Uz najpopularnije RnB i House hitove, kao i uz najlepše devojke moći ćete da uživate uz vaše omiljeno piće, muziku ali i društvo. Nalazi se u popularnoj Savamali, u blizini naselja Beograd na vodi, na adresi Karađorđeva 46, Beograd. Broj telefona za rezervaciju vašeg mesta u klubu Hype je 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp).


splav kartel beograd

 

SPLAV KARTEL BEOGRAD


Splav Kartel Beograd
jedan od najpopularnijih splavova u Beogradu koji u svom ambijentu organizuje vrhunske svirke. Na Kartelu provod je raznovrstan, od RnB žurki i gostovanja RnB zvezda, pa sve do najpopularnijih muzičkih zvezda naše scene. Glamurozan ambijent sa VIP galerijom je samo deo onoga što svaki put dovede atmosferu do savršenstva. Nalazi se na adresi Ušće BB, Beograd u nizu popularnih beogradskih splavova na Ušću Save u Dunav. Mesto u letnjoj sezoni splava Kartel možete rezervisati pozivom na broj telefona 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp).

 

Nadamo se da smo vam pomogli pri pronalaženju odgovora na pitanje gde ćemo u Beogradu, jer je težak izbor. Kompletnu ponudu noćnog života možete pogledati na ovom linku i izabrati vaš provod po meri.