Doček Nove godine u restoranu Zlatnik Hall

Doček Nove godine u restoranu Zlatnik Hall

Verujemo da vam je sada jedino na umu da se što pre završi situacija sa vanrednim stanjem, da se "dočepate" reke, izetišta, kafića i da uživate u letu. Sigurno je da svi želimo da što više vremena provedemo na sucnu, uživajući u hladnom piću i sladoledu.

Ali mi smo tu da mislimo za vas unapred!

Dakle, valja razmisliti i o tome da će stići i zima, a sa njom i razmišljanje o dočeku Nove godine. Gde će se ići, kako odabrati mesto, da li po cenama ili muzičarima.... Da li tražii nešto sa mnogo gostiju ili intimno? Da li večerati ili ne? Da li birati šta nam je bliže kući ili stanu? Pitanja je mnogo.

Ovaj put biramo za vas restoran Zlatnik Hall, kako biste unapred znali šta možete da očekujete, odnosno da ga odmah uzmete razmatranje ili ipak ostavite za neku drugu priliku. 

Restoran Zlatnik Hall

Restoran Zlatnik Hall predstavlja i salu za proslave, koja se nalazi na Beogradskom sajmu, u Hali 4.

Prostor je moderno uređen, oplemenjen sofisticiranim detaljima, a sastoji se od sale za venčanja kapaciteta do 270 osobe i sale za korporativne proslave kapaciteta do 370.

Naravno, mladencima je za predah obezbeđen poseban apartman, a tu je i dečija igraonica za uživanje najmlađih. 

Restoran poseduje sopstvenu kuhinju od 300 m², i upravo ovde se se vrši priprema kompletnog posluženja za potrebe proslava. Na taj način je obezbeđen maksimalan kvalitet i svežina serviranog jela.

Posebno je važno što Zlanik poseduje prostran parking, koji se nalazi oko celog objekta i na raspolaganju je svim gostima.

Doček Nove godine u restoranu Zlatnik Hall

Kada je u pitanju doček Nove godine restoran Zlatnik Hall uvek garantuje glamuroznu proslavu,  uz fantastičnu novogodišnju euforiju. Tako je bilo i za doček 2020. godine.

Ovde su nastupili Žarko Šinković, Branislava Aleksić (Zvezde Granda) i Metropolis bend. U ponudi je bila neograničena konzumacija pića iz domaćeg programa, kao i hladno predjelo, glavno jelo, pecivo, salata i desert. Cena je bila od 35 evra do 60 evra.

 

Provod je bio rezervisan i za zagrevanje, odnosno "doček dočeka". Gosti su imali priliku da uživaju u najpoznatijim hitovima pop i narodne muzike, kao što su pesme najpopularnijh izvođača.

Sigurno je da će Nova godina biti podjednako dobro organizovana i ovog decembra, posebno jer će većina ljudi sigurno želeti što pre da zaboravi na ovu godinu, koja je donela virus i vanredno stanje.

Nadamo se da će do kraja godine biti lepših vesti, te da ćemo veseli ući u 2021. godinu.

Zašto dočekati Novu godinu u restoranu?

Restoran je zaista mesto za one koji žele u potpunosti da uživaju. Dakle, da imaju komfor, kompletnu večeru i mnogo pića na raspolaganju. U restoranu je toplo i prijatno, atmosfera je uvek odlična, a gosti su oni koji znaju da uživaju.

Restoran uvek ima i parking, pa nećete morati da brinete da li ćete gubiti vreme na traženje parkinga, već ćete lako i bez muke smestiti svog ljubimca.

Ono što je posebna zanimljivost kod restorana je što često muzika ispunjava i želje posetilaca, pa možete ugođaj potpuno da prilagodite sebi. Naravno, samo da ne preterate!

Foto: Zlatnik Hall