Novogodišnji filmovi za svaki dan

Novogodišnji filmovi za svaki dan

Iako je Nova godina 2025 tek pred nama, to ne znači da u filmovima s ovom tematikom ne možemo da uživamo svakog dana, a posebno nedeljom uveče! Zato pripremite kokice ili omiljene slatkiše, obezbedite piće koje volite i okupite društvo, uživajte sa svojom dragom osobom ili sami. Ovo su najbolji novogodišnji filmovi za svaki dan!

 

Zapravo ljubav (Love Actually)

U pitanju je  prelepa ljubavna komedija iz 2003. godine.Šarmantna i inteligentna priča namenjena je romanticima kojima nikad nije previše srećnih završetaka. Radnja filma počinje pet nedelja pre Božića i prati nekoliko ljubavnih parova, čiji su glavni likovi međusobno povezani. Otkrijte na koji način! 

 

Prošlog Božića (Last Christmas)

Ovo je romantični film iz 2019. godine. Kejt napušta London usled niza loših odluka, a Tom deluje previše dobro da bi bio stvaran, kada ušeta u njen život. Dok London počinje da se pretvara u najlepše doba u godini, ništa ne polazi za rukom za ovo dvoje. Ali, ponekad, moraš pustit sneg da padne, slušati svoje srce i imati vere.

 

Pas koji je spasio Božić (The Dog Who Saved Christmas)

Film iz 2009. godine opčiniće sve ljubitelje pasa. Naime, novi član porodice Banister je Zevs, žuti labrador koji ne deluje da je pas čuvar. Ipak, kada dva provalnika krenu da provaljuju u njihovu kuću dok nisu kod kuće za Božić, Zevs koristi priliku da postane junak!

 

Božić kod Kuperovih (Love The Coopers)

Film iz 2015. godine prikazuje šta se to dešava kada se četiri generacije Kuperovih okupi na proslavi Badnjeg dana. Niz neočekivanih posetilaca i nepredvidljivih događaja preokrenuće veče naopako i povesti ih prema iznenađujućem ponovnom otkrivanju porodičnih odnosa i prazničnog duha.

 

Božićna priča (A Christmas Carol)

Ovo ostvarenje iz 2009. godine snimljeno je prema knjizi Čarlsa Dikensa. Bezvremena priča o starom škrtici bavi se Božićem, odnosno duhovima koji se pojavljuju i pokušavaju da u njegovo hladno srce unesu bar malo dobrote. Uskoro će shvatiti koliko njegova ličnost odudara od ljudi koji ga okružuju.

 

A.K.

Foto: Pixabay / Jan Vašek