Odaberite najbolji kurs za muškog frizera

Odaberite najbolji kurs za muškog frizera

Ako želite veliki uspeh u svojoj karijeri, odaberite najbolji kurs za muškog frizera i ne propustite priliku da se izdvojite u svetu lepote i postanete broj 1. u Srbiji a i šire. Ako ste maštali o zanatu u rukama koji vas može odvesti zaista daleko gde granice ne postoje, najbolji kurs za muškog frizera nalazi se na akademiji Panjković koja važi za najbolju frizersku školu u našem regionu.

Kurs za muškog frizera danas je jedan od najtraženijih kurseva koji će vam pomoći da savladate svoje znanje ili naučite sve tajne frizera koje vas mogu odvesti daleko. Unapredite svoje znanje i pustite mašti na volju ako želite da izgradite svoju karijeru na pravi način.

 

 

Akademija Panjković nastala je pre dugo godina i veoma brzo postala najsigurnije mesto za uspeh i razvijanje privatnog biznisa. Tvorac akademije Miki Panjković svoje znanje savladao je u najboljim američkim školama, odakle je rešio da prenese sve tehnike i tajne profesionalaca i na naše tržište.

Velikim trudom i upornošću, akademija Panjković je jedna od vodećih škola koja nudi najkvalitetniji kurs za muškog frizera. Očekuje vas temeljna praktična i teorijska obuka gde ćete sa lakoćom savladati svaki sledeći izazov koji je pred vama.

 

Šta možete očekivati tokom obuke na akademiji Panjković:

 

  • Stručna obuka
  • Rad na klijentima – modelima
  • Rad sa profesionalnim priborom i alatom
  • Profesionalna kozmetika
  • Testovi za proveru znanja
  • Polaganje završnog ispita
  • Izdavanje sertifikata koji važi i u inostranstvu
  • Preporuka  za svakog studenta koji završi kurs pri narednom zapošljavanju
  • Omogućavamo učešće na modnim eventima

 

 

KURS ZA FRIZERA CENA

 

 

Prilikom pretrage koji je kurs najbolji, mnoge polaznike interesuje kurs za frizera cena. Kada je akademija Panjković u pitanju, dobićete kompletno znanje iz frizerskog sveta, imaćete priliku da radite sa najboljim priborom i kozmetikom i tokom obuke ćete raditi i na živim modelima.

Kurs za muškof frizera na akademiji Panjković traje ukupno 5 meseci, što je sasvim dovoljno vremena da naučite sve tajne velikih profesionalaca i kasnije ih primenite i u samostalnom radu. Kurs za frizera cena iznosi 245€ mesečno.

Ako želite pravo mesto koje će vam obezbediti najbolji kurs za muškog frizera, onda je akademija Panjković pravo mesto za vas i vašu neizmernu kreativnost. Na akademiji postoji i mogućnost individualnog kursa 1 na 1 sa Mikijem Panjkovićem, a za detaljne informacije pozovite +381 63 60 80 93.

Budite korak ispred svih – vaša akademija Panjković.

 

T.Ž.