Odmor kakav zaslužujete uz rafting na Tari

Odmor kakav zaslužujete uz rafting na Tari

Obezbedite sebi odmor kakav služujete uz rafting na Tari, trenutno najpopularniju aktivnost na reci koja će vam pružiti i više od obične zabave. Rafting na Tari avantura poslednjih godina doživljava vrhunac svoje popularnosti, iako rafting na Tari postoji dugi niz godina. Ono što je interesantno, jeste da mnogi avanturisti iz celog sveta rado dolaze da spoznaju sve lepote i čari reke Tare, i kako bi iskusili dinamičan rafting i osetili adrenalin za kojim žude.

Ono što vam preporučujemo, jeste da okupite svoju ekipu i uputite se ka kampu gde vas očekuje uzbudljiv rafting na Tari kao i odmor kakav zaslužujete. Predstavljamo vam kamp Rajska rijeka koji važi za jedan od najboljih i gde ćete osetiti šta znači pravi odmor, mir, i prava avantura.

 

RAFTING NA TARI

 

 

Da bi rafting na Tari bio idealan i nezaboravan, potreban vam je prijatan kamp gde ćete se potpuno opustiti i uživati u čarima koje vas očekuju. Upravo zbog toga, naš odabir je Rajska rijeka kamp, koji već nekoliko godina oduševljava svoje posetioce uzbudljivim raftingom, modernim smeštajem i odličnom zabavom van svih aktivnosti.

Ono po čemu je Rajska rijeka kamp poseban, jeste mogućnost da ukombinujete rafting na Tari sa drugim aktivnostima kao što su zip line, hiking, jeep safari ili jahanje konja. Pronaći ćete za svakoga po nešto i uživaćete u svakoj sekundi koju nose ove avanture.

Avantura rafting na Tari počinje tako što ćete u kampu dobiti svoju kompletnu opremu koja podrazumeva neoprensko odelo, neoprenske čizme, kacigu i pojas za spasavanje. Naravno, uavanturu sa vama poći će iskusni skiper iz kampa koji savršeno poznaje svaki delić uzbudljive reke Tare.

Ono što je sigurno, uživaćete u prizorima koje nam je priroda dala, a većina tih prirodnih lepota mogu se videti samo uz rafting Tarom. Gumeni čamac je kapaciteta do 12 osoba gde ćete komotno uživati u avanturi koja može trajati i po nekoliko sati.

 

KADA JE NAJBOLJE ICI NA RAFTING TAROM

 

 

Ono što mnogi razmišljaju pre samog odlaska na avanturu, jeste godišnji period i kada je najbolje ići na rafting Tarom? Tokom proleća reka Tara dosta brža i dinamičnija, dok su letnji period i jesen prijatniji jer je reka mirnija i rafting tada traje i po nekoliko sati.

Mi kažemo da je svaki trenutak idealan trenutak za rafting Tarom, posebno ukoliko odaberete kamp Rajska rijeka koji će se potruditi da se zaista dobro osećate i da maksimalno iskoristite vaš aktivni odmor. Priroda je ta koja nam pruža energiju, zato dođite i uverite se zbog čega svako iz kampa odlazi u odličnom raspoloženju i prepun zanimljivih priča koje se pamte. Za odmor kakav zaslužujete – rafting na Tari.

T.Ž.