Jelena Karleuša za doček Nove godine u Hajatu

Jelena Karleuša za doček Nove godine u Hajatu

Ukoliko volite nastupe koji podsećaju na performans, sa mnogo plesača i efekata, onda će vas obradovati što Jelena Karleuša nastupa u hotelu Hyatt!

Kada je u pitanju Nova godina Beograd nudi mnogo različitih, a ova će svakako biti posebna. Provedite se za docek u jedno od najluksuznijih hotela u prestonici, a za sve informacije i rezervacije pozovite ili pišite na 062 262 212 i 062 111 22 33.

Jelena Karleuša

Jelena Karleuša je pevačica koja ne preza od skandala, koja sebe naziva "divom", a drugi je smatraju "kraljicom šou biznisa". Kada god ukucate njeno ime u pretrazi, imaćete šta da vidite. Posebno je aktivna na društvenim mrežama, gde deli svoje mišjenje ili ulazi u sukob sa kolegama, ali i onima koji to nisu - kao što je glumica Sloboda Mićalović. 

Medijske stupce punio je njen razvod sa Duškom Tošićem, komentari o Veljku Ražnatoviću, Ceci, nastup na Roštiljijadi, ali i njen odabir garderobe, tašni, obuće.

Karleuša nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a njeni nastupi su puni energije i izgledaju kao performansi, a sigurno će tako biti i za proslavu dočeka, pa ćete se pitati da li je to obićna žurka ili ste na fenomenalnom koncertu!

Podsetimo, prošle godine pevala je ispred Skupštine u Beogradu. 

Hotel Hyatt

Hotel Haytt - Hyatt Regency Belgrade, Hajat, smešten je na adresi Milentija Popovića 5 na Novom Beogradu i nosi pet zvezdica. U kompleksu se nalaze raznovrsni restorani i luksuzni spa centar.

Sobe hotela Hajat elegantno su uređene u nežnim pastelnim tonovima i nude pogled na centar grada ili park.

U hotelskim restoranima služe se različiti internacionalni specijaliteti, a u kafeu Tea House možete da se opustite dok slušate lagane džez melodije, i na raspolaganju su vam razna peciva, veliki izbor čajeva i drugih pića.

Nakon napornog dana, možete besplatno da koristite fitnes i spa centar Club Olympus, koji obuhvata saunu, parna kupatila i teretanu.

Za proslave, pa tako i kada je Nova godina, rezervisana je Kristalna dvorana - glamurozna i luksuzna. 

Ovde pročitajte gde nastupaju zvezde za doček Nove 2023. godine,  a ovde gde nastupaju zvezde za reprizu dočeka 2023.

A.K.