Doček Nove godine u Baraka baru uz Efekat band

Doček Nove godine u Baraka baru uz Efekat band

Ne propustite doček Nove godine u Baraka baru uz Efekat band koji vam pripremaju pravi spektakl kojem nećete moći da odolite. Jedan od najboljih lokala priuštiće vam  fantastično veče prepuno iznenađenja i lepith trenutaka u kojima ćete uživati sa vašim najdražima. Nova godina je veoma blizu i polako dolazimo do trenutka kada  razmišljamo gde ćemo proslaviti doček Nove godine i sa kim.

Nova godina Beograd ovog puta ponosno izdvaja doček Nove godine u Baraka baru uz Efekat bend gde će ovo veče biti zaista za pamćenje.

 

DOČEK NOVE GODINE BARAKA BAR 2023

 

 

Doček Nove godine Baraka bar 2023 je specijalno mesto koje gotovo svakog vikenda nudi autentičan provod i kako mnogi kažu, ovo je mesto za one iskusne i one koji znaju šta žele od provoda. Ovde je provod uvek na visokom nivou, zbog čega spada među najbolja mesta za izlazak u Beogradu.

Doček Nove godine u Baraka baru je zaista posebna prilika da se dobro provedete i uživate u novogodišnjoj večeri sa stilom. Efekat band  je jedan od najpopularnijih bendova u regionu koji pruža uvek autentičan provod uz najveće muzičke hitove popularnih muzičara. Svaki njihov nastup je posebna priča, a samo zamislite šta će biti za doček Nove godine Baraka bar 2023.

Uživaćete kako u pesmama, tako i u nastupu, zato vam garantujemo vrhunski provod za doček Nove godine. Očekuje vas bogata ponuda pića kao i pažljivo odabrani gastronomski specijaliteti koji će dodatno ulepšati celu priču.

Doček Nove godine samo što nije tu, zato na vreme rezervišite vaše karte pozivom na broj 062/111-22-33 ili 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).