Party za doček uz Djanija u Holivudu Ledine!

Party za doček uz Djanija u Holivudu Ledine!

Garden Hill na Ledinama biće mesto na kome će svi okupljeni za docek uživati "pun gas" jer će ovde nastupati Radiša Trajković - Đani!

"Još te sanjam", "Dođeš samo kada teško ti je", "Njoj bi više verovao", "Nema me", "Sam sam" i mnogi drugi hitovi čuće se u noći 31. decembra. 

Provod u Garden Hillu rezervisan je po ceni od 100 do 150 evra.

Za sve informacije i rezervacije pozovite ili pišite na 062 262 212 i 062 111 22 33.

Garden Hill

Garden Hill nalazi se na Ledinama, u mirnom i pitomom kraj, s željom da gostima pruže prestižan provod i uživanje, na najvišem mogućem nivou.

To nije samo restoran za svadbe, nego i za provod kao što je Nova godina. Garden Hill je kompleks kog pored luksuza odlikuje visok stepen bezbednosti i privatnosti.

Unutrašnji deo kompleksa je koncipiran tako da se prilagođavabroju gostiju, bilo da ih je 200 ili 500.

Priprema hrane je njihova posebna strast, a u Garden Hillu rade školovani kuvari čiji delikatesi oduševljavaju podjednako srpske goste, kao i goste iz inostranstva.

Đani

Đani je sinonim je za dobar provod, muziku, kao i za dobar bakšiš.  Dobro je poznata njegova  krilatica "No Đani, no party", kao i već čuvena uzrečica "Familijo".

- Ja te klince bukvalno doživljavam kao svoju familiju, kao svoju decu i volim s njima da se opustim. I glupo mi je da im kažem: Gde si, sine, nego Gde ste, familijo moja. Mislim na svoje fanove, to je moja porodica, moje sve. Samo da mi ne traže pare na zajam - rekao je jednom prilikom Đani.

U julu je proslavio 50. rođendan, a umesto torte dobio je pečeno jagnje sa svećicama i vatrometom. U njegovom stilu!

Kada je u pitanju Nova godina Beograd nudi odličan provod, a sigurni smo da će na Ledinama biti jedan od najboljih.

Požurite po svoje karte!

Ovde pročitajte gde nastupaju zvezde za doček Nove 2023. godine,  a ovde gde nastupaju zvezde za reprizu dočeka 2023.

A.K.

Foto: Facebook / djanimusic