Parfemi sa mirisom novogodišnjih praznika

Parfemi sa mirisom novogodišnjih praznika

Duh novogodišnjih praznika možete da nosite sa sobom i tokom svih dana u godini, a ne samo kada je Nova godina!  To ćete obezbediti korišćenjem parfema sa mirisima vanile, cimeta, čokolade, narandže, kardamoma, đumbira, sandalovine.

Evo predloga koji su to parfemi koji će vas vratiti u praznično raspoloženje!

 

White Moss & Snowdrop Cologne, Jo Malone

Ovaj parfem odlikuje kombinacija ćilibara, kardamoma i baze od bele mahovine. 

 

Orange Bitters Cologne, Jo Malone

Note slatke pomorandže, peperminta i sandalovine daju ovom parfemu miris kandirane pomorandže, koje je poslastica na mnogim stolovima tokom praznika.

 

Midnight Musk & Amber Cologne, Jo Malone

U pitanju je senzualni mošus u kombinaciji sa ćilibarom i klekom koji daju upravo taj željeni efekat 'topline' sa kojim nema šanse da vas ne primete.

 

Rose Oud Eau de Parfum, Kilian Paris 

Ekstrakti latica ruže i eterična ulja mešaju se da bi se dobio bogat liker turske ruže, savršeno kombinovan sa notama šafrana. Bogata nota vanile u harmoniji je sa akordom crne ribizle, stvarajući miris kojem je teško odoleti.

 

Angels' Share Eau de Parfum, Kilian Paris

Konjak, lešnik, vanila, drvo i tonka čine ovaj slatki i istovremeno začinski miris, koji je pušten na tržište u limitiranom poklon setu.

 

Black Orchid, Tom Ford

U pitanju je klasik,  vodeći tokom zimske sezone. Začini, vanila, čokolada, crni tartuf, amber, sandalovina i gornje note citrusa čine veoma senzualan miris koji snažno podseća na prazničnu sezonu.

 

Classique Eau De Toilette Xmas Collector, Jean Paul Gaultier

Ova bočica je veomazanimljiva, jer se nalazi unutar svilenkaste zimske crvene jakne i  ograničenog je izdanja. Odlikuju je note đumbira, cveta narandže i vanile, koje daju slatku 'toplinu'.

 

Good Girl Eau de Parfum, Carolina Herrera

Mešavina tuberoze, kakaoa, jasmina, kafe i badema dolazi u kolekcionarskom izdanju koje je 'umočeno' u svetlucavo zlato.

 

Osim što ćete sebi popraviti raspoloženje poznatim 'prazničnim' mirisima, sigurno ćete to učiniti i onima koji se nađu u vašoj blizini. Zato obavezno odaberite omiljenu kombinaciju i u proleće zakoračite sa novogodišnjim mirisima!

 

A.K.

Foto: Pixabay / NoName_13