Provedite se na splavu za docek 2024 - Ovo je spisak favorita

Provedite se na splavu za docek 2024 - Ovo je spisak favorita

Jedna od asocijasija na noćni provod u prestonici svakako su splavovi. Na sreću onih koji obožavaju ovde da izlaze - ponuda je otvorena i zimi!

Kada je u pitanju Nova godina splavovi nude fantastičan program, a mi smo za vas odabrali ono najbolje od prošle godine, kako biste na vreme znali gde da planirate docek 2024.

Nova godina splavovi

Splav Cotier doček Nove godine - Ovo je jedan je od nanovijih i najekskluzivnijih splavova u Beogradu, koji je prošle godine posetiocima priuštio nezaboravno novogodišnje veče. Uživali su u kompletnoj ponudi, a za provod je bila zadužena Marija Mikić. Cene su bile od 30 evra. 

Splav Kartel doček Nove godine - Kartel je sinonim za elitni noćni provod u Beogradu. Moderan enterijer, ozvučenje i rasveta po ugledu na najbolje svetske klubove samo su neki od argumenata da se odabere ovaj prostor. Ovde su prošle godine nastupali Katarina Bojović, Nikola Bardak i DJ Zeka, cena je bila 32 evra, dok si se rezervacije naplaćivale. 

Splav Gabbiano doček Nove godine - Elegantan i moderan ambijent restorana Gabbiano sa veličanstvenim pogledom na reku i na stari deo grada, dobra hrana i vrhunska usluga, novogodišnji provod čine nezaboravnim. Ovde je nastupao bend Stravinski, a provod je koštao 45 i 50 evra.

Splav Kopernikus doček Nove godine - Svi koji su posetili Kopernikus prošle godine mogli su da uživaju u nastupu Slađe Allegro i Seke Aleksić. To je za mnoge bilo nezaboravno veče, uz bogatu ponudu pića i najukusniji švedski sto. Cena se kretala od 65 evra do 105 evra.

Splav Move doček Nove godine - Splav Move je obezebdio posetiocima vrhunska zabavu i muzički spektakl uz Višnju Petrović. Cena po osobi kretala se od 105 evra do 145 evra, u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključivala je elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri.

Splav Pristan doček Nove godine - Pristan je svojim modernim izgledom i jedinstvenim programom brzo dobio epitet jednog od najpopularnijih splavova u Beogradu. Zbog svoje autentičnosti drastično se razlikuje od ostalih. Ovde su prošle godine muziku vrteli Dj Alex K & Dj Master Sound, a provod je koštao od 30 evra do 45 evra, uz doplate za separe.

Kada dođe vreme za provod, sve informacije moći ćete da dobijete na 062/111-22-333 (sms, Viber, WhatsApp).

A.K.

Foto: Unsplsh / Karina lago