Ako volite kafane Nova godina je praznik koji se ovde provodi boemski!

Ako volite kafane Nova godina je praznik koji se ovde provodi boemski!

Ljudi koji vole da odlaze u kafane slični su po određenim stvarima - vole narodnjake, dobru rakiju, opuštenu atmosferu i veliko društvo. Oni su spremni da se vesele i da tuguju u kafani, a ovde ostaju satima. Obavezno imaju jednu ili nekoliko omiljenih pesama koje moraju te noći da se čuju.

Odlazak u kafanu za njih je sasvim logičan izbor vikendom, ali često i tokom nedelje, posebno ako u toj kafani možei dobro da se zamezi ili večera. Onda je sasvim jasno da je ovo jedini izbor i kada je u pitanju docek.

Kada je u pitanju nova godina kafane nude fantastičan provod uz poznate pevače, ali i one koji su manje poznati, ali zato prave podjednako dobru atmosferu. 

Evo koje smo izdvojili za vas!

Nova godina kafane

Kafana Barberi doček Nove godine - osim provoda u najluđoj noći, ova kafana ponudiće vam i matine, odnosno dnevnu žurku. Koncept je sledeći - živa svirka, uz plaćanje po utrošku. Cena ulaza bila je 20€, odnosno 10€, u zavisnosti od žurke. Barberi se nalazi na Bulevaru Milutina Milankovića broj 1.

Kafana Druga kuća doček Nove godine -  ova kafana je poznata po odličnim izvođačima i uvek veselim gostima. Nalazi se u Nušićevoj 27. Ovde su prošle godine nastupali Nenad Nikolić, Tijana Radivojević i Loco Loco bend. Cena je zavisila od mesta u lokalu, a kretala se od 30€.

Kafana  Tarapana doček Nove godine - ova kafana nudi program onima koji žele da se provedu uz naše najveće zvezde. Prošle godine nastupale su fantastične  Slađa Alegro i Seka Aleksić. Kafana je smeštena na na adresi Kneza Miloša 9, a cena se kretala od 30€.

Gradska kafana Nova godina - ovde su prošle godine nastupali Nemanja Staletović i Anđela Keleman, a ulaz je koštao od 45€. Reč je o mestu koje je dobro poznato po odličnoj atmosferi tokom cele sezone. Adresa je Vladimira Popovića bb.

Kada dođe vreme da se slavi Nova godina sve informacije biće dostupne na 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

A.K.

Foto: Unsplash /  Artem Kniaz