Gde za doček Nove godine ako volite klubove

Gde za doček Nove godine ako volite klubove

Kada je u pitanju Nova godina Beograd je poznat po odličnom klabingu. Doduše, to za našu prestonicu važi tokom cele godine, ali 31. decembra primetno je mnogo stranaca, ali i ljudi iz regiona, koji žele da iskuse provod u beogradskom klubu.

Ono što naš grad može da punudi jeste provod po svačijem ukusu. U klubovima se pušta muzika, ali ima i žive svirke. Različiti su i žanrovi - od strane do domaće muzike.

Ono što je svima zajedničko jeste moderan prostor, odlična rasveta, vrhunsko osoblje, bogata ponuda pića i fantastična atmosfera!

Kada je u pitanju docek klubovi se ozbiljno spreme, a odabrali smo za vas nekoliko predloga gde možete u provod kada je Nova godina!

Doček klubovi

Klub Gotik Doček Nove godine - Ovo je mesto za one koji žele da se provedu uz nastup velikih zvezda. Pored atraktivnih nastupa, atmosfera je i više nego dinamična, zbog toga je klub Gotik jedan od najtraženijih klubova kada je Nova godina u pitanju.  Tako je bilo i prošle godine, akda je ovde nastupao Šako Polumenta. Cena karte se kretala od 35€, a piće se plaćalo po utrošku.

Klub The Bank Doček Nove godine - Odaberite ovaj provod i bićete deo najboljeg klupskog dočeka Nove godine u Beogradu. Klub The Bank poseduje jedan od najboljih sistema za rasvetu i ozvučenje, prelep ambijent, dobru energiju i pravi klupski duh.  Slušaju se House i RnB, a upad je prošle godine bio od 30€. 

Klub Komitet doček Nove godine - ovaj klub daje mogućnost da uživate u pravom klupskom provodu, koji vas neće ostaviti ravnodušnim! Nalazi se na veoma popularnom mestu kada je vrhunski provod u pitanju - popularnoj Beton Hali. Prošle godine ovde je nastupao sjajni Beso de Loco bend. Cena karte bila je 50€, a rezervacije su se posebno plaćale. Ono što znamo za docek 2024 jeste da će baš ovde nastupati White City Band.

Kada dođe vreme, sve informacije moći ćete da dobijete na na broj telefona: 062/262-212 (SMS, WhatsApp, Viber).

A.K.

Foto: Unsplash / Redd F