White City Bend za docek 2024 u klubu Komitet!

White City Bend za docek 2024 u klubu Komitet!

Kada je u pitanju Nova godina klubovi su izbor onih koji vole gradski noćni provod. Dovoljno mesta za đuskanje, raznobojna svetla i raspoloženi šankeri odlika su ovakvih mesta. Sluša se različita muzika, pa tako ima klubova sa di džejevima, koji puštaju RnB, ali i onih sa živom svirkom, gde se slušaju narodnjaci.

Šta god da odaberete, ne možete da pogrešite, jer je provod zagarantovan. Razloga je mnogo, a jedan od njih su svakako ljudi koji vole dobro da se zabavljaju, pa atmosfera ne može da bude loša. Tako je o u jednom od najpopularnijih klubova u Beogradu - Komitetu.

Klub Komitet Nova godina

Klub Komitet otvara novu sezonu u septembru, kada je zakazana i velika žurka. Naime, na otvaranju, koje je zakazano 28. septembar, nastupiće Magla bend. Provod će se nastaviti i u narednim danima.

Ovo odlično mesto za provod nalazi se u Beton Hali, odnosno na adresi Karađorđeva 2-4 i radi od 2018. godine. Organizuje nastupe velikih muzičkih imena regionalne muzičke scene. Kapaciteta je do 350 ljudi.

Ovde će biti organizovan i docek 2024, a nastupaće White City Band

Ako bude kao prošle godine, cena karte će biti 50 evra, a rezervacije će se posebno naplaćivati. U ponudi će biti neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri, kao i zakuska, predjelo, i večera, ali samo uz restoranske stolove predviđene za sedenje i večeru.

Kada dođe vreme, sve informacije moći ćete da dobijete na na broj telefona: 062/262-212 (SMS, WhatsApp, Viber).

White City Band Nova godina

White City Band postoji od 2009. godine. Osnovala su ga u Beogradu dva brata. Pre deset godina, odnosno 2013. godine, izdali su svoju prvu pesmu sa nazivom "Priznaj mi", a tri godine kasnije,  sredinom 2016. godine predstavili su svoj novi singl "Ne je da". U maju ove godine najavili su da će objaviti i novu pesmu, a kako su naveli na mrežama, spot je spreman.

S obzirom na to da i inače nastupaju u Komitetu, od njih se ovde očekuje prava domaćinska atmosfera i odlična svirka.

A.K.

Foto: Facebook / whitecity.bend