Restoran Victory i Nesta vas pozivaju na najbolju novogodišnju noć

Restoran Victory i Nesta vas pozivaju na najbolju novogodišnju noć

Restoran Victory i Nesta vas pozivaju na najbolju novogodišnju noć ikada! Sjajna ponuda sa sjajnim domaćinom, malo koga će ostaviti ravnodušnim, zato dođite i uverite se i sami. U nastavku teksta saznajte zašto vas restoran Victory i Nesta pozivaju na najbolju novogodišnju noć!

 

 restoran victory nesta docek

 

Restoran Victory Nova godina vas pozivaju na doček iz snova koji će vam dugo ostati u sećanju. Fantastični mladi performer Dorđe Arsović poznatiji kao Nesta, sjajni domaćin mnogobrojnih žurki koje su ostale upamćenje po ludoj atmosferi koju je napravio. Sigurni smo da vas u novogodišnjoj noći očekuje još bolja atmosfera kako bi staru godinu ispratili na što bolji način. Poznat po izvođenju najvećih domaćih hitova na njemu svojstven način i sjajnoj energiji koju prenosi na publiku, ubeđeni smo da će vas ostaviti bez teksta!

 

 

 

Pored sjajnog izvođača restoran Victory vam priprema još mnoštvo izneđenja uoči novogodišnjeg dočeka. Sigurni smo da će rasplamsati sva vaša osećanja i da će te se zabaviti kao nikada do sad. Fantastična proslava za sve hedoniste i ljubitelje gala večeri. Osetite se kao pravi pobednik i ispratite staru godinu, koja nije bila baš tako sjajna.

 

 

 

Dakle, savršena ponuda hrane i pića u kojima ćete uživati tokom cele večeri. Uz to ljubazno i nasmejano osoblje, koje sve goste ovog restorana tretira jednako. Osetite se posebno, i uživajte na najbolji mogući način. Očekuje vas all inclusive ponuda domaćih pića i širok asortiman hrane. Za sve one koji uživaju u stranim pićima moramo napomenuti da će se ista prodavati po promotivnim hit cenama! Što se tiče hrane, ćevapi, pljeskavice, pršuta, ruska salata su samo neki od specijaliteta u kojima će te imati priliku da uživate.

 

 

 

Za restoran Victory se iz godine u godinu uvek tražila karta više, a sigurni smo da će ovaj put potražnja biti još veća. Zato požurite i vaše karte rezervišite što pre kako bi ste vaša mesta obezbedili na vreme.

 

 

 

Sve rezervacije i informacije na broj telefona 062/111-22-33.