Najelegantniji i najglamurozniji doček, hotel Hajat na Novom Beogradu

Najelegantniji i najglamurozniji doček, hotel Hajat na Novom Beogradu

Hotel Hyatt Regency, ili jednostavnije Hajat, je luksuzni hotel sa pet zvezdica, koji se nalazi u poslovnom delu Novog Beograda, na adresi Milentija Popovića 5.

 

U ponudi ima 302 moderne i komforno opremljene sobe, kao i luksuzne apartmane, koji prate svetske trendove. Na poslednja dva sprata hotela nalazi se 65 apartmana i suite soba, sa dodatnim luksuzom i uslugama. Njihov zakup omogućava besplatno korišćenje fitness i spa centra Club Olympus.

 

Hotel Hajat poseduje i sale za sastanke i konferencije. One nude usluge banket i ketering servisa, pa se na ovom mestu vrlo često organizuju različta dešavanja - konferencije, seminari i slično.

 

Poznat je i po kristalnoj dvorani - jednoj od najlepših i najpoznatijih sala u Beogradu, ukupne površine od 559 kvadratnih metara, sa maksimalnim kapacitetom za sedenje do 600 gostiju, koja se se može podeliti u tri samostalne sale za manje skupove do 200 mesta za sedenje. Upravo ovde organizuje se Nova godina. Sala je opremljena zvučnom kabinom i profesionalnom rasvetom.

 

Hotel Hajat svim gostima obezbeđuje hranu iz svoja dva restorana i poslastičarnice. Metropolitan Grill služi raznovrsna jela domaće i svetske kuhinje, a Focaccia restoran je poznat po italijanskoj kuhinji. Tea House poslastičarnica poznata je po ukusnim kolačima, egzotičnim čajevima i kafi.

 

 

 

 

 

 

Hotel Hyatt Nova godina

 


Kada je u pitanju hotel Hyatt Nova godine je uvek fenomenalna, jer ovde nastupaju velike zvezde, kao što su Jelena Karleuša ili Saša Matić.

 

Dobro poznati, najelegantniji i najglamurozniji doček organizuje se po cenama od 80 evra do 190 evra u zavisnosti od pozicije stola u sali: 80 evra po osobi (barski sto bez stolica), 150 evra po osobi (žuta zona), 170 evra po osobi (plava zona), 190 evra po osobi (crvena zona).

 

U cenu karte uključeno je jedno piće dobrodošlice i svečana večera na bazi švedskog stola, dok se ostalo piće plaća po utrošku.

 

Foto: Facebook / HyattRegencyBelgrade

 

A.K.