Provedite se za doček 2024. godine uz Janu!

Provedite se za doček 2024. godine uz Janu!

Da li znate da se naša popularna pevačica Jana zapravo zove Dragana Todorović? Kako je ispričala jednom prilikom u emisiji Amidži šou, odlučila je da promeni ime kada se pojavila na našoj estradnoj sceni iz razloga što je tada bilo mnogo velikih zvezda koje su imale isto ime kao i ona.

Danas kada kažemo Jana, znamo da mislimo na jednu od pevačica čiji hitovi ne izlaze iz mode. "Odvedi me srećo", "Ostavi mi drugove", "Barabar", "Lune, lune", "Šta će ti pevačica" na kraju 2023. godine čuće se i na Ledinama.

Ovde će se Nova godina dočekati baš uz ovu zvezdu! Međutim, uz nju će pevati i fenomenalni Đani, pa možete samo da zamislite kakva se žurka sprema. 

Kada je u pitanju Nova godina Beograd uvek ima da ponudi najbolje provode, a takav će biti na Ledinama. I to na dva mesta - u Garden Hill-u i u Inter Holywood-u.

Garden Hill Ledine

Garden Hill je savršen izbor za sve one koji vole prestižan provod i uživanje, koji se organizuju na najvišem mogućem nivou. Osim što je luksuzan, poseduje i visok stepen bezbednosti i privatnosti. Restoran može da primi od 200 do bajviše 500 gostiju. Posebna prednost Garden Hill-a su školovani kuvari, a njihovi specijaliteti oduševljavaju sve goste.

Ovde je za doček 2023. godine takođe pevao Đani, a šta je bilo u ponudi pogledajte na Event centar Garden Hill  Nova godina.

Inter Hollywood Ledine Nova godina

Inter Hollywood Ledine je restoran koji ima prelep i moderan ambijent, a može da ugosti od 50 do 800 gostiju. Specijalan adut i u ovom prostoru je hrana, koja je pripremljena iz ruke vrhunskih kuvara i predstavlja sam vrh srpske gastronomije. Za najmlađe gosti obezbeđena je velika i dobro opremljena igraonicu, a gostima je na raspolaganju veliki parking za preko 400 vozila, koji se nalazi pod video nadzorom.

Kada je u pitanju restoran Inter Hollywood Ledine doček Nove godine 2023. je obeležen uz Baju Malog Knindžu.

A.K.