Restorani u kojem nastupaju Zvezde Granda za Novu godinu 2021

Restorani u kojem nastupaju Zvezde Granda za Novu godinu 2021

Restorani u kojem nastupaju Zvezde Granda za Novu godinu 2021 ovaj put će biti pravi bum kada je u pitanju proslava novogodišnje noći. Ko će da napravi bolju atmosferu od mladih pevača i njihove sjajne energije koju poseduju. U nastavku teksta saznjate koji su to restorani u kojem nastupaju Zvezde Granda za Novu godinu 2021.

 

Restoran Bajka doček Nove godine

 

Restoran Bajka doček Nove godine ove godine organizuje fantastičan provod uz sjajne mlade izvođače Miloša Živkovića i Zoranu Šalipur. Svi oni koji su gledali Zvezde granda znaju o kome je reč, a i svi drugi koji su se bar jednom provodili uz njih. Zorana Šalipur se najviše i proslavila gostovanjima u restoranu Bajka, i ostala upamćenja po pravljenju najbolje atmosfere. Svi koji su je bar jednom slušali, uvek su vrlo rado dolazili i na njena ostala gostovanja. Predivna mlada pevačica sjajnog glasa, fantastično izvodi hitove najpoznatijih pevača ovih prostora.

Miloš Živković, takođe mladi izvrsni pevač, isto tako se proslavio pre svega takmičenjem u Zvezdama granda. Kao što smo već navodili, miljenik Jelene Karleuša koja ovom mladom izvođaču predviđa blistavu karijeru, i to naravno s razlogom. Jedan od retkih koji se istakao pevanjem sa emocijom a uz to i sjajnom energijom koja malo nas ostavlja ravnodušnim.

Dakle sigurno jedna od najboljih ponuda koja nas očekuje za novogišnji doček. Svakako jedan od najpopularnijih restorana za provod u Beogradu, koji nas iz godine u godinu prosto oduševljava svojom organizacijom. Ne propustite ovu sjajnu priliku i vaše karte rezervišite odmah na dole navedeni broj telefona.

 

Kontakt telefon 062/111-22-33.

 

Restoran Easy doček Nove godine

 

Restoran Easy docek Nove godine ove godine vas očekuje uz sjajnu mladu pevačicu i to ni manje ni više nego Milicu Atanacković. Predivna mlada pevačica, učesnica Zvezda granda, koja je osvojila srca publike njenim sjajnim nastupima! Poznata je po svom tempertantu i energiji koja vas diže na noge i u ranim jutarnjim satima.

Sigurni smo da vas očekuje fantastičan provod uz ovog sjajnog izvođača i predivnom restoranu Easy na Adi Ciganliji. Savršena ponuda kojoj će malo ko ostati ravnodušan i sigurni smo čiji će se doživaljaji dugo prepričavati. Takođe moramo napomenuti da će vaš domaćin biti i pevač Balša Vujičić, kojeg isto tako obožava široki auditorijum.

 

Dobar provod vam je sigurno zagarantovan, zato požurite i vaše karte rezervišite na broj telefona 062/111-22-33.

 

Restoran Princ doček Nove godine

 

Restoran Princ docek Nove godine ovaj put uz sjajnog mladog Stevana Madžarevića! Izvrsni mladi performer, sjajnog glasa osvojio je srca mnogih svojim predivnim nastupama, a pogotovo kada su u pitanju pripadnice lepšeg pola. Istakao se takmičenjem u Pinkovim zvezdama, a nakon toga i takmičenjem u Zvezdama granda, po čemu ga mnogi poznaju. Poznat po izvođenju i najtežih pesama na čemu mu zavide i mnoge starije kolege.

Ove godine doček u restoranu Princ je takođe jedna od najboljih ponuda i zato je s razlogom izdvajamo. Provedite se kao nikad do sad uz mladog izvođača i njegovu koleginicu Kristinu Radosavljević. Pored toga očekuje vas i širok asortiman hrane i pića koji će upotpuniti vašu novogodišnju proslavu.

 

Požurite i rezervišite vaše mesto još danas na dobro poznati broj telefona 062/111-22-33.