Restoranski doček Nove godine u Beogradu

Restoranski doček Nove godine u Beogradu

Restorani su jedni od nahtraženijih objekata kada je docek Nove godine. I ovog puta ponuda je raznolika. Proverite!

Restoran Princ

Stevan Madžarević i Kristina Radosavljević biće zaduženi za odličan provod u popularnom beogradskom restoranu. Kada je u pitanju restoran Princ docek Nove godine će biti organizovan uz all inclusive piće i svečanu večeru. Cena će biti od 35€ do 50€.

Restoran Bahus Inn

Kada je u pitanju restoran Bahus Inn doček Nove godine će proteći uz tamburaški orkestar Bahus bend. Cena po osobi biće od 40€ do 50€, a uključuje piće i hranu. 

Restoran Košuta 

Kada je u pitanju restoran Košuta doček Nove godine će proteći uz Miloša Ilića, Branislavu Aleksić i Metropolis bend. Svečana večera i all inclusive piće u ponudi su za 35€.

Restoran Departman

Kada je u pitanju restoran Departman doček Nove godine će biti organizovan po cenama od 30€, 35€ i 40€ u zavisnosti od pozicije. Za svirku će biti zadužen bend, u ponudi će biti neograničena konuzmacija pića i "finger food".

Restoran Bajka

Milos Živković i Zorana Šalipur zabaviće sve one koji odaberu doček u restoranu Bajka. Kada je u pitanju restoran Bajka doček Nove godine će poteći uz neograničeno piće i kompletnu svečanu večeru. Provod će koštati od 35€.

 

Restoran Zlatnik Hall

Neograničeno piće i kompletna cvečana večera biće u ponudi u restoranu gde će pevati Žarko Šinković i Tijana Filipović sa bendom. Kada je u pitanju restoran Zlatnik Hall Nova godina će koštati od 35€ do 60€, a cena zavisi od pozicije stola.

Restoran Easy

Kada je u pitanju restoran Easy Nova godina se organizuje po ceni od 35€ do 50€, u zavisnosti od pozicije stola u svečanoj sali. Milica Atanacković i Balša Vujičić biće zaduženi za dobar provod, a gosti će uživati u neograničenom piću i svečanoj večeri.

Restoran Vizantija

Kada je u pitanju restoran Vizantija doček Nove godine će biti upriličen uz bend La Luna. Goste očekuju švedski sto i piće tokom cele večeri. Cena je od 45€ do 70€.

Restoran Hyde park

Kada je u pitanju restoran Hyde park doček Nove godine će biti obeležen uz sjajnu Anu Mašulović. Uživaće se u širokom asortimanu pića kog će biti tokom cele večeri, kao i kompletnoj svečanoj večeri. Cene se kreću od 35€ do 70€.

Restoran Panorama

Kad je u pitanju restoran Panorama doček Nove godine košta 50€. U cenu ulazi svečano mesto za banket stolom i neograničena konzumacija hrane i pića. Goste će zabavljati Mistik bend.

Restoran Miris Dunava

Kada je u pitanju restoran Miris Dunava docek Nove godine će proteći uz muziku uživo. Cena se još uvek ne zna, ali se zna da će u ponudi biti svečana večera i all inclusive piće.

Restoran Tri šešira

Kada je u pitanju restoran Tri šešira doček Nove godine će biti organizovan uz tamburašku muziku. Piće će se plaćati po utrošku, a biće upriličena novogodišnja večera. Sto za sedenje koštaće 80€ po osobi.

Restoran Balašević

Kada je u pitanju restoran Balašević doček Nove godine će biti upriličen uz Žarka Madžića i Anđelu Kostić i bend. Piće će biti neograničeno, od hrane se očekuju đakonije na švedskom stolu. Cene će se kretati od 40 do 60 evra. Biće organizovana i tombola.

Restoran Zlatni bokal

Tamburaši će nastupiti za sve one koji žele boemski doček u restoranu. Kada je u pitanju restoran Zlatni bokal matine doček Nove godine košta 80€, a podrazumeva bogatu večeru i all inclusive piće.

Restoran Dva jelena

Kada je u pitanju restoran Dva jelena doček Nove godine će takođe biti organizovan uz tamburaše. Domaće piće i hrana košta 12.000 dinara. 

Proverite na sledećem linku ukoliko vas zanima Gde pevaju poznati za Novu godinu 2021.

A.K.

Foto: Pixabay / MAKY_OREL