Uživajte za bogat doček Nove godine u hotelu Balašević

Uživajte za bogat doček Nove godine u hotelu Balašević

Rakovica se prostire na površini od 4.647 hektara, a urbanizovano područje obuhvata površinu od 3.000 hektara. Nalazi se u južnom delu Beograda u donjem toku Topčiderske reke, a od centra je udaljena 10 kilometara.

Veliki deo opštine Rakovica čine šume i parkovi, a pre svega su tu Miljakovačka i Košutnjačka šuma. Rakovica je sa 244 hektara pod šumom i 180 hektara pod javnim zelenim površinama jedna od gradskih opština koja ima najviše zelenila.

Ovde se nalazi i jezero Pariguz, u podnožju planine Avala, u naselju Resnik. Tu je i Topčiderska reka, koja je duga 30 km i uliva se u Savu. Izvire u Lipovičkoj šumi na nadmorskoj visini od 192 metra.

Od važnih lokaliteta tu je spomen obeležje mesta pogibije kneza Mihajla Obrenovića, kao i manastir Rakovica.

Naravno, u ovom lepom okruženju svoje mesto pronašli su i mnogobrojni restorani, ugostiteljski objekti, a jedan od njih je hotel Balašević, sa istoimenim restoranom.

Hotel Balašević

Hotel Balašević je smešten na samo sedam kilometara od centra Beograda Hotel. Nalazi se na adresi Miška Kranjca 17a u Rakovici. U pitanju je atraktivna lokacija - neposredna blizina Košutnjaka, Ade Ciganlije i Beogradskog sajma.

Odlikuje ga komfor svetskih standarda, ali i prirodna oaza zelenila, potoka i vodopada. Osim oaze,izdvajaju naš kompleks od drugih prestoničkih hotela.

Hotel ima 45 novih, luksuznih soba - jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe. Sa novim krilom kompleks je značajno proširen. Takođe, u ponudi su i nova tri modela soba sa jakuzzi kadama. Sve sobe su opremljene LCD televizorima, klimom, mini barom, besplatnim Wi-Fi internetom.

Restoran je inspirisan različitim svetskim kuhinjama, a ujedno i zadržava najbolje od tradicionalne srpske kuhinje. Nudi prefinjena, kvalitetna jela sa posebnim naglaskom na svežinu namirnica.

Letnje večeri moguće je provesti u oazi zelenila i mira i baštama sa japanskim vrtovima uz odgovarajući muzički performans.

Prvoklasne banket sale kapaciteta su od 150-350 ljudi. Ovde se organizuju korporativni događaji, porodične proslave i luksuzna venčanja. Isto tako i Nova godina.

Obezbeđen je parking prostor za sve goste.

Hotel je poseban i po tome što ima spoljni teniski teren. Uređen je po najvišim standardima pa može da zadovolji rekreativne, ali i profesionalne potrebe gostiju.

Doček Nove godine u hotelu Balašević

Oni koji ne žele da rizikuju sa nepoznatim prostorima odlučuju se za provereno najbolji doček u gradu - u hotelu Balašević. Razlog je jednostavan - tu ste u iskusnim i sigurnim rukama organizatora, koji svake godine naprave pravi spektakl.

Kada je u pitanju hotel Balašević doček Nove godine će biti organizovan uz večeru na bazi bogatog švedskog stola, kao i široku ponudu pića koje će biti dostupno u neograničenim količinama.

Goste će zabavljati Zvezde Granda - Žarko Madžić, Anđela Kostić i bend.

Cena za doček Nove godine u hotelu Balašević kreće se od 40€, odnosno 40, 45, 50 i 60 evra u zavisnosti od pozicije stola u svečanoj sali. U ponudi su samo sedeća mesta.

Biće organizovana i zanimljiva nagradna igra - mafini sa zlatnikom. Pokloni su večera u dvoje, vikend na Rtnju i flaša šampanjca.

Gosti će ovde imati priliku i da prenoće, a noćenje će biti 20€ po osobi, sa uračunatim taksama.

Ukoliko vas zanima Gde pevaju poznati za Novu godinu 2021. proverite na prethodnom linku.

A.K.