Spektakularan doček u hotelu Metropol uz Slađu Allegro

Spektakularan doček u hotelu Metropol uz Slađu Allegro

Bulevar kralja Aleksandra, koji se nekada nazivao Bulevar revolucije, sa svojih 7,5 km dužine, druga je po dužini ulica u Beogradu. Više puta je menjao svoje ime. Od Via Militaris, Carigradski drum,, Sokače kod Zlatnog topa., Markova ulica, Fišekdžijska do današnje, kada je krajem 19. veka dobila naziv po kralju Aleksandru Obrenoviću. Posle drugog svetskog rata promenjen je naziv u Bulevar oslobođenja i Bulevar revolucije, ali se od početka 20. veka zove Bulevar kralja Aleksandra.

Nalazi se na obodu Tašmajdanskog parka. Ovde se nalaze čuvena crkva Svetog Marka kao i legendarni restoran Madera . Tu je i Pravni fakultet, ali i jedan od čuvenih znamenitih obeležja Beograda - hotel Metropol.

Hotel Metropol

Hotel Metropol Palace smešten je na Bulevaru kralja Aleksandra 69 i deo je Luxury Collection grupacije. Ima dugu istoriju. Podignut je u periodu od 1954. do 1958. godine i predstavlja nepokretno kulturno dobro kao spomenik kulture.

Njegovoj reputaciji i popualrnosti doprinele su znamenite ličnosti koje su ovde boravile. Samo neke od njih su: Luj Armstrong, Elizabet Tejlor, Hajle Selasije, Če Gevara i mnogi drugi.

Ovaj hotel smatra se jednim od najluksuznijih hotela na Balkanu, pa tako i u Beogradu, a nosilac je pet zvezdica. Ima 198 soba i 38 apartmana, uključujući predsednički apartman od 150 kvadratnih metara.

Kada je u pitanju Nova godina hotel Metropol ima prigodan prostor. Raznovrsni hotelski prostori koje nudi, kao što su balske dvorane, sale za sastanke, restoran i lobi, mogu da ugoste sve vrste dešavanja od konferencija, večera, privatnih zabava, do venčanja, sastanaka i drugog.

Poseduje i devet sala za održavanje seminara, konferencija, kongresa, banketa i sve druge slične vrste događaja.

Hotel ima internacionalni restoran ukusne hrane, kao i Rooftop restoran u kom je moguće organizovati koktele i različite vrste proslava.

Doček Nove godine u hotelu Metropol

Kada je u pitanju hotel Metropol doček Nove godine biće sjajan - ovde će pevati Slađa Allegro.

Svečana novogodišnja večera na bazi švedskog stola, inspirisana i kreirana od strane vrhunskog kulinarskog tima ovog hotela, kao i koktel dobrodošlice, pružiće posetiocima poseban užitak i nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Cena karte kreće se između 40€ i 140€, u zavisnosti od pozicije stola u sali. Barski stolovi koštaju 40€, banket sedenje 100€, 120€ i 140€.

Cena karte uključuje elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i šampanjac u ponoć. Piće se plaća po utrošku.

Slađa Allegro

Slađa Alegro zapravo je Slađana Vujičić, a jedna je od najpopularnijih i najboljih pevačica današnjice. Iz Obrenovca je. U javnosti se prvi put pojavila 1999. godine kada je nastupala sa bendom Frenki. Nakon dve godine bila je deo benda Allegro.

Tek 2005. godine objavili su svoj prvi studijski album pod nazivom "Pesme o nama" sa kog se izdvojila pesma "Živim za to". Neki od njihovih hitova su i "Neka ide život", "Grešne duše", "Kao da nema me" i tako dalje.

U februaru 2016. godine Slađa je odlučila da napusti bend, a samo nekoliko meseci kasnije objavila je prvu solo pesmu pod nazivom "Jelen" koja je postala veoma popularna. Slađini hitovi su i "Afrika", "Bataljon", "Svejedno" i tako dalje.

Slađa je poznata i kao pevačica koja izuzetno izvodi i muške pesme, što je pokazala u posebnom izdanju "Soba za plakanje".

Ako vas dodatno zanima Gde pevaju poznati za Novu godinu 2021. proverite na linku.

A.K.