Savršen restoranski doček u restoranu Love house.

Savršen restoranski doček u restoranu Love house.

I ove godine očekuje vas savršen restoranski doček u restoranu Love house. Predivan novogišnji provod vam je zagarantovam u ovom prestižnom beograskom restoranu. U nastavku teksta saznajte kakav vas to savršen restoranski doček u restoranu Love house zapravo očekuje.

 love house docek nove godine

Love house docek Nove godine, svakako će biti jedan od najlukzijih proslava koja vas očekuje. Uživajte u predivnom i svečanom ambijentu ovog predivnog Event hall-a, koji će sigurno smo doprineti da se osećate kao na dvoru. Jedinstvena ponuda hrane i pića kao i ljubazno osoblje koje će vam uvek biti na raspolaganju su neizostavni kada je u pitanju Love house.

 

U novogodišnjoj noći će vas zabavljati fantastični izvođači Milan Petković i Ana Vuletić koji su dobro poznati po pravljenju vrhunske atmosfere. Uživajte i zajedno sa njima pevajte vaše omiljene hitove koji će upotpuniti ovo predivno veče.

 

Uživajte u velikom izboru vašeg omiljenog domaćeg alkoholnog i bezalkoholnog pića. A što se tiče hrane imaćete priliku da uživate u vrhunskim specijalitetima, koji će zajedno uz čašu vašeg omiljenog pića postati pravi užitak.

 

Dočekajte Novu godinu u ovom predivnom ambijentu obezbedite sebi provod za pamćenje. Ukoliko ste se odlučili baš za ovu ponudu kontaktirajte nas na broj telefona 062/111-22-33.