Tamburaški doček na splavu Bahus inn

Tamburaški doček na splavu Bahus inn

Šta kažete na tamburaški doček na splavu Bahus inn. Zvuči zanimljivo zar ne? U nastavku teksta saznajte kakva vas to ponuda očekuje kada je u pitanju tamburaški doček na splavu Bahus inn.

 

Jedan od najpoznatijih beogradskih splavova Bahus inn i ove godine vam sprema novogišnji doček kome će retko ko moći da odoli. Nazvan po rimskom bogu vina koji je uživao u hedonizmu, ovaj splav s razlogom nosi njegovo ime. Fantastičan provod koji je kao po pravilu uvek zagarantovan, pravo mesto za sve hedoniste. A sve to naravno uz tamburaški orkestar sa kojim ćete imati priliku da uživate u čarima starogradske i domaće muzike.

 

Poznat po vrhunskim specijalitetima, i u novogišnjoj noći će vam pružiti zadovoljovstvo da uživate u čarima kuhinje ovog lokala. Imaćete priliku da uživate u predjelu, toplom predjelu, glavnom jelu i naravno desertu. A za sve one koji poste, neophodno je da prilikom rezervacije to naglase i za njih će biti pripremljen poseban posni meni.

 

Što se tiče pića u pitanju je All inclusive ponuda, što znači da ćete moći da uživate u svom omiljenom piću tokom cele večeri. Jako bogata ponuda, koja kao što smo već naveli, retko koga će ostaviti ravnodušnim. Dođite sa svojom porodicom, prijateljima i tačno u ponoć čestitajte jedni drugima Novu godinu uz čašu šampanjca.

 

Ukoliko želite da rezervišete vaše mesto baš sada to možete uraditi na broj telefona 062/111-22-33.